Yalnız yaşayan adam, depoda ölü bulundu

Eşinden ayrı yaşayan 36 yaşındaki bir çocuk babası genç adam yaşadığı barakada ölü bulundu. Dün sabah saatlerinde Fevzipaşa Mahallesi Sayar Sokak No: 5’te Ertunç Baran’ın yalnız yaşadı

Çerkezköy 21.02.2013 10:32:00 0
Yalnız yaşayan adam, depoda ölü bulundu

 CANSIZ BEDENİ İLE KARŞILAŞTILAR
Çağrı Elektronik’te elektrik tesisatçısı olarak çalışan Ertunç Baran iddiaya göre gece kaldığı işyerinin deposunda alkol aldıktan sonra uyudu. Sabah saat 08.00 sıralarında depoya gelen işyeri sahipleri Veli ve Mehmet Özdemir kapının kilitli olduğunu görünce ve çağrılarına cevap alamayınca camı kırarak içeri girdi. Veli ve Mehmet Özdemir içeri girdiklerinde korkunç manzara ile karşı karşıya kaldılar. Genç adamın cansız bedeni ile karşılaşan işyeri sahipleri durumu polise bildirdi. Olay yerine çağrılan polis ve itfaiye ekipleri depoyu saran duman ve yangına müdahale ederek genç adamın cesedine ulaştı.
 
ADLİ TIP’A GÖNDERİLDİ
Olay yerine gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcıları Yusuf Sağlam ve Mehmet Değiş’in yaptığı incelemenin ardından Ertunç Baran’ın cansız bedeni itfaiye ekiplerince cenaze arabasına konularak otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yangının yatağa düşen sigara izmaritinden çıktığı tahmin edilirken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Eşi Gülizar Baran’dan boşandıktan sonra yalnız yaşadığı öğrenilen Ertunç Baran’ın ise 10 yaşında bir kız çocuğunun bulunduğu öğrenildi.
 
Haber Merkezi
 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10