Edirnespor'un Gençlik hazırlıkları sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor ligin 18.hafta karşılaşmasında karşı karşıya geleceği Edirnespor Gençlik karşılaşması hazırlıklarını aralıksız sürdÃ?

21.02.2013 19:18:00 0
Edirnespor

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen temsilcimiz Çerkezköyspor hafta sonunda evinde konuk edeceği Edirnespor Gençlik karşılaşmasından üç puan hedefliyor.

 

ÇİFT KALE İLE SON BULDU

Ligin 17.haftasını İzmit Çenesuyu Plajyoluspor karşısında aldığı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatan Çerkezköyspor Edirnespor Gençlik hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başladı. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor’da dün gerçekleşen son antrenmana izinli olan kaptan Fırat ve eşi rahatsızlanan Serkan katılmadı. Çerkezköyspor Teknik Direktörü Mustafa Suat Akdereli nezaretinde gerçekleştirilen idman düz koşu ile başladı. Kaleciler Muzafer ile Ersin’in ayrı çalıştığı idman çift kale müsabaka ile sona erdi. Bugünü izinli olarak geçirecek Çerkezköyspor son çalışmasını Cumartesi günü yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.
 

“KESİNLİKLE YENECEĞİZ”

Son dönemlerde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan Çerkezköyspor’un başarılı oyuncusu Bekir Çelik kondisyoner eşliğinde antrenmanlarını sürdürüyor. Edirnespor Gençlik karşılaşmasına kadar hazır olacağını belirten Bekir Çelik “ Edirnespor Gençlik karşılaşması bizim çıkış karşılaşmamız olacak. Rakibimizi kesinlikle yeneceğiz, bunun başka yolu yok. Sakatlığım fazla ciddi değil. Hafta sonuna kadar kondisyoner eşliğinde çalışarak maça hazır olacağım” dedi.
 

“ÜÇ PUAN ALAN BİZ OLACAĞIZ”

Günde çift antrenman gerçekleştirdiklerini belirten Çerkezköyspor Kulüp Müdürü Ergun Uncuoğullarından “ Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçtik. Bekir’in ufak sakalığı var. Ayrıca Mesut’ta kart cezalısı. Bu hafta Edirnespor Gençlik’i kendi evimizde konuk edeceğiz. Edirnespor Gençlik bu karşılaşmayı dönüm maçı olarak görüyorlar. Bize karşı mağlup oldukları takdirde şampiyonluk iddiaları kalmayacak. Bu karşılaşmada rakibimizi mağlup etmek istiyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen iyi futbol ile üç puan alan ekip biz olacağız” dedi.
 

“GALİBİYETİ BAŞKAN’A HEDİYE EDECEĞİZ”

Antrenmanların çok sert geçtiğini ifade eden Teknik Direktör Mustafa Suat Akdereli”  İncirlispor karşılaşmasında istemediğimiz bir sonuç aldık. Farklı kazanacağımız karşılaşmada bir çok önemli pozisyonu değerlendiremedik. Zeminin azizliğinden ötürü karşılaşmadan son dakikalarda bulduğumuz golle beraberlik ile ayrıldık. Takımımın oyunundan son derece memnunuz. Edirnespor Gençlik karşılaşmasına iyi hazırlanıyoruz. Teknik heyetten futbolcusuna kadar bu karşılaşmaya kenetlendik. Edirnespor Gençlik’in durumu bizi ilgilendirmiyor. Bu takımı ligin üst sıralarına taşımak istiyoruz. Takım olarak gol atmayı da öğrendik” diye konuştu. Kendilerine her zaman desteklerini esirgemeyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz’a teşekkür eden Akdereli, Edirnespor Gençlik karşılaşmasında alacakları galibiyeti Başkan’a hediye edeceklerini ifade etti.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10