Çerkezköy’ün geleceği konuşulacak

“Çerkezköy’de Kentsel Gelişimin Geleceği” konulu toplantı bugün yapılacak. Çerkezköy Belediyesi’nin organize ettiği toplantı, Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yapılacak.

Çerkezköy 21.02.2013 19:20:00 0
Çerkezköy’ün geleceği konuşulacak
KATILIMIN YOĞUN OLACAK
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan toplantı, saat 14.00 da başlayacak. Üç bölüm şeklinde verilmesi planlanan toplantı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in konuşmasıyla başlayacak. 1. Bölümünde  “Kentsel Gelişim” konusu detaylarıyla masaya yatırılacak. Bu bölümde, Çerkezköy Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürü N.Esra Hasanoğlu,  Çerkezköy Mimarlar Odası Başkanı M.Ogün Asıl, Çerkezköy İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İlker Börekçi, NKÜ den Yard. Doç. Dr Çiğdem Vatansever tarafından konu hakkında bilgiler verilecek.
 

KENTLEŞMENİN ÜÇ BOYUTU

2. Bölümde “Kentsel Dönüşüm” hakkında uzmanlar tarafından toplantıya katılanlar bilgilendirilecek.  Bu bölümde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kentsel Dönüşüm Finansmanı Denizbank yetkilileri tarafından detaylara dair bilgiler verilecek.
Toplantının 3. bölümünde  “Kentleşmenin Geleceği” konusu, Şehir Üniversitesinden Prof. Dr. Murat Güvenç tarafından işlenecek.
 

YAPILMIŞ EN KAPSAMLI TOPLANTI

Konu hakkında bilgiler veren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, toplantıya 300 kişinin katılmasının beklendiğini belirterek “Bu gün yapılacak olan toplantı Çerkezköy’ün geleceği açısından bu güne kadar yapılmış olan en kapsamlı toplantı olacaktır. Çerkezköy Belediyesi olarak böyle bir organizasyon gerçekleştirmekten son derece mutluyuz. İlçemizde konuya ilgi duyan her insanımızın toplantıya katılmasını bekliyoruz. Çerkezköy’ün modern bir şehir olması için ne yapılması gerekiyorsa, o yapılacaktır” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10