Çerkezköyspor’da hedef Edirnespor Gençlik

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta haftaya on dokuz puanla giren Çerkezköyspor ligin on sekizinci hafta karşılaşmasında evinde Edirnespor Gençlik ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki haftayı 3-0’lık hükm

22.02.2013 20:54:00 0
Çerkezköyspor’da hedef Edirnespor Gençlik

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor ligin 18.hafta karşılaşmasında evinde Edirnespor Gençlikspor’dan rövanşı almak isteyecek.

 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANACAK

Bir önceki hafta İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesi ile 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatan Çerkezköyspor Edirnespor Gençlik karşılaşması hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Çerkezköyspor  bugün yapacağı son antrenmanın ardından Edirnespor Gençlikw maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
 

13.30’DA BAŞLAYACAK

Çerkezköyspor ile Edirnespor Gençlik yarın saat 13.30’da Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek.Karşılaşmayı Semih Duran yönetirken, yardımcılıklarını ise Volkan Tezcanlılar, Seçgin Keklik ve Murat Ceyhan yapacak.
 

“ÜÇ PUAN ALAN BİZ OLACAĞIZ”

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılacaklarını belirten Çerkezköyspor Kulüp Müdürü Ergun Uncuoğullarından “ Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan tamamladık. Sakat oyuncumuz Bekir’in maç saatine kadar hazır olacağını düşünüyoruz.Geçtiğimiz karşılaşmada kırmızı kart gören Mesut cezalı.
Bu hafta Edirnespor Gençlik’i kendi evimizde konuk edeceğiz. Edirnespor Gençlik bu karşılaşmayı dönüm maçı olarak görüyor. Ancak biz onları düşünmeden bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen iyi futbol ile üç puan alan ekip biz olacağız” dedi.
 

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

Antrenmanların çok iyi geçtiğini ve Edirnespor Gençlik karşılaşmasına hazırlandıklarını ifade eden Teknik Direktör Mustafa Suat Akdereli”  İncirlispor karşılaşmasında şansız bir puan kaybı yaşadık. Farklı kazanacağımız karşılaşmada bir çok önemli pozisyonu değerlendiremedik. Zeminin azizliğini Edirne karşılaşmasında da yaşamak istemiyoruz. Takımımın oyunundan son derece memnunum. Edirnespor Gençlik karşılaşmasına iyi hazırlandık. Kısacası bütün takım bu karşılaşmaya kenetlendi. Çerkezköyspor’u ligde üst sıralara taşımak istiyoruz” dedi.
 

LİDER EVİNDE OYNAYACAK

Haftaya birinci sırada giren Sultanbeyli Belediyespor ise evinde Bağcılarspor’u konuk edecek. Son haftalarda yakaladığı çıkış ile liderlik koltuğuna oturan Sultanbeyli Belediyespor bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Sultanbeyli 75.Yıl Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 

TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise ikinci sırada bulunan Tuzlaspor ile üçüncü sırada bulunan Sultangazispor karşı karşıya gelecek. Zirve adına büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Tuzla Belediye Sahası’nda oynanacak. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Haftaya dördüncü giren Tekirdağspor ise yedinci sırada bulunan Suadiye Belediyespor’a konuk olacak. Sinan Sipahi Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Babaeskispor ise taraftarı karşısında Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor karşısında üç puan arayacak. Pazar günü oynanacak karşılaşma da saat 13.30’da başlayacak. Kırklareli derbisinde ise Kırklareli Sanayispor ile Lüleburgazspor Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

Çerkezköyspor-Edirnespor Gençlik
 
Kırlareli Sanayi-Lüleburgazspor
 
Suadiye Belediye-Tekirdağspor
 

Babaeskispor-Körfez Belediyesi

 

Tuzlaspor-Sultangazispor

 

Sultanbeyli Belediyespor- Bağcılarspor

 

PUAN DURUMU

 

Sultanbeyli Belediyespor 35

 

Tuzlaspor 34

 

Sultangazispor 33

 

Tekirdağspor 33

 

Edirnespor Gençlik 30

 

Körfez Belediyesi 27

 

Suadiye Belediyespor 22

 

İncirlispor 21

 

Bağcılarspor 19

 

Çerkezköyspor 19

 

Babaeskispor 18

 

Babaeskispor 18

 

Kırklareli Sanayispor 10

 

       14-İzmit Çenesuyu 6

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10