Edirnespor ikinci maçta da mağlup oldu

Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi 2'nci Tur maçları öncesi Bulgaristan 1'inci Lig lideri Lukoil Neftochimic Burgas ile iki hazırlık maçı yapan Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, ikinci karşılaşmadan da maÄ

22.02.2013 20:55:00 0
Edirnespor ikinci maçta da mağlup oldu

 Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi 2'nci Tur maçları öncesi Bulgaristan 1'inci Lig lideri Lukoil Neftochimic Burgas ile iki hazırlık maçı yapan Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, ikinci karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. İlk maçı 57-87 kaybeden Edirnespor, ikinci maçtan 52-71'lik skorla mağlup ayrıldı.

 

“İYİ HAZIRLANDIK”

Maçtan sonra bir açıklama yapan teknik direktör Caner Yıllar, takımın hırsı ve istekli oluşundan memnuniyetini dile getirdi. Lig süresince böylesine güçlü, deneyimli ve sert bir takımla oynamadıklarını ifade eden Yıllar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Bu iki maç bizim açımızdan çok iyi oldu. Hem ben hem oyuncularım neler yapabileceğimizi, eksiklerimizin neler olduğunu çok daha iyi görme fırsatı elde ettik. Aldığımız sonuçların hiçbir önemi yok. Önemli olan bu tip hazırlık maçları yapabilmek. Ligin ikinci aşaması ilk tura göre daha sert ve zor geçecek. Bu anlamda da kendimizden güçlü rakiplerle hazırlık maçları yapmak takımımız açısında çok olumlu olacak.Oyuncularımın her iki maçta da ama daha çok ikinci gün ki maçta ortaya koydukları istek ve arzu beni memnun etti. Ligin yoğun programı arasında fırsat bulabilirsek Lukoil Neftochimic Burgas ve başka Bulgar takımları ile tekrar hazırlık maçları oynamak istiyoruz. Bu organizasyonu gerçekleştiren başta başkanımız Murat Boyacıoğlu ve tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Lukoil Neftochimic Burgas takımını 2 gün boyunca Edirne'de ağırlamamıza çok büyük katkı sağlayan Edirne Belediyesi'ne teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi. İkinci karşılaşmada Edirnespor'dan Nihan Demirkol ve Susan Marie Lester 16'şar sayı ile oynarken Bulgaristan ekibinde 5 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı. Organizasyon boyunca hem Edirnespor hem de konuk ekip Lukoil Neftochimic Burgas takımının yiyecek ihtiyaçları Edirne Belediyesi tarafından karşılandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10