Okullara yardım için bir araya geldiler

Türkiye Yardımsevenler Derneği Tekirdağ Şube yönetimi çalışmalarını sürdürüyor. Dernek tarafından Tekirdağ Karadeniz Mahallesi’nde bulunan “100. Yıl Mehmet Sadık Özyüksel İlkokuluna o

Tekirdağ 25.02.2013 20:09:00 0
Okullara yardım için bir araya geldiler

 TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki gün Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda düzenlenen yemeğe okul yönetimi, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın eşi Münevver Dalgıç, Karadeniz Mahallesi Muhtarı Coşkun Değirmenci, veliler, Yardım sevenler Derneği yöneticileri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Yemekte konuşan okul müdürü Hasan Demir; okula yapılan yardım amaçlı bu yemeğe katılanlara teşekkür etti.
 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Gecede, Dernek 2. Başkanı Sabriye Yarapsan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nursen Erken, Neşe Özen, Özlem Özen, Muzaffer Alpdoğan, Canan Mine Börü, Sakine Yüksel, Nuriye Kurt, Sevil Çıkrıkçılı, Emine Vural, Nuray Köseoğlu, Sibel Özbudak, Havva Erben, Şengül Yarapsan ve diğer üyelere plaket ve çiçek takdim edildi. Karadeniz havalarını seslendiren Kemençe ustası Sezai Akyüz ve Karadeniz Folklor ekibi söyledikleri parçalar ve oyunlarıyla katılımcıları coşturdu. Eğlence ilerleyen saatlere kadar devam etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10