Yedi Kocalı Hürmüz ilgiyle izlendi

Şarköy’de, Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu’nun 25 kişilik bir kadro ile sahnelediği ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ isimli oyun büyük ilgi gördü. Belediye kültür hizmetleri kapsamında tiyatroseverlerle bu

Şarköy 26.02.2013 18:02:00 0
Yedi Kocalı Hürmüz ilgiyle izlendi

 KAHKAHAYA BOĞDU

Sadık Şendil’in yazıp Ünal Çeken’in yönettiği klasikleşmiş komediyi Belediye Düğün Salonu’nda 25 kişilik bir kadro oynarken, salonu dolduran seyirciler oyunu kahkahalarla izledi. Oyunun ardından izleyenlerin alkışları arasında tek tek sahneye gelen oyuncular adına hocaları Ünal Çeken  “Geçtiğimiz yaz Şarköy Cumhuriyet Meydanında “Yılanların Öcü” adlı oyunu sahnelemiştik. Bizler karşımızda böyle ilgili cana yakın izleyici topluluğu gördük, buda bizlerin mükafatı oluyor. Temmuz ayında Şarköy’e tekrar geleceğiz ve sizlerle buluşacağız” dedi.
 

ÇITAYI BİRAZ DAHA YÜKSELTTİK

Belediye Başkanı Süleyman Altınok da Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu kadrosunu ikinci kez misafir etmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek “Oyunda sahnelemiş olduğunuz müthiş performans’tan dolayı şahsım, meclisim ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Belediye olarak yapmış olduğumuz Kültürel ve sosyal etkinliklerimizde her seferinde çıtayı biraz daha yükselteceğiz demiştik. Sahnelenen bu oyunda bunun bir göstergesi oldu” dedi. Tiyatro oyununu Kaymakam Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Belediye Meclis Üyelerimiz Özcan Akgün, Erol Sadunoğlu, Ali Bayraktar, Hidayet Kaçar, Cevat İnce, CHP İlçe Başkanı Vahit Aslan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve 400 kişi izledi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10