Örnek teşkil ediyor

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Üyesi Özlem Yemişçi, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar ile birlikte Tekirdağ

Tekirdağ 26.02.2013 18:02:00 0
Örnek teşkil ediyor

 ÖRNEK BİR EKİP ÇALIŞMASI YAPTIK

Milletvekili Özlem Yemişçi beraberindekiler, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol ile birlikte Şube Müdürleri ve personeli tarafından karşılanırken, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol, müdürlüğü gezen Yemişçi’ye kurum ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Recep Erol, “AFAD kurumu olarak, kurulduğumuz günden bu yana hem personel hem de araç ve gereç bakımından makine parklarını çağın teknolojik gelişmelerine uygun olarak yeniledik. Başarıyı yakalamak için kurum örnek bir ekip çalışması yaptı” dedi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette konuşan Milletvekili Özlem Yemişçi de kurumun afet ve acil durumlara hazırlık bakımından örnek teşkil edecek bir konuma geldiğini görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Afetlere hazırlık bakımından kriz yönetimi yerine risk yönetimi anlayışını benimseyen ve çağın teknolojisine uygun olarak çalışmalarını sürdüren İl Afet ve Acil Durum Müdürü başta olmak üzere tüm kurum çalışanlarına teşekkür eden Yemişçi “Kuruma geldiğim andan itibaren gördüğüm tertip, nizam ve intizam bizleri çok etkiledi. Yaptığınız bu örnek çalışmalardan dolayı sizleri bir kez daha kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10