Öğrencilerin çilesi bitti

Şarköy’de Anadolu Lisesi yolunu parke taş ile kaplandığını ifade eden Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok “Biz iki yıldır bu yolun yapımını başaramamıştık. Bu yolun asfalt kapl

Çerkezköy 27.02.2013 19:13:00 0
Öğrencilerin çilesi bitti

 PARKE TAŞI KAPLADIM

Öğrenciler, öğrenci velileri ve Anadolu Lisesi çevresindeki mal sahipleri ve işyeri sahiplerinin bu yolu kullanamadıkları için şikayetlerinin olduğunu ifade eden Altınok, araçların da bu yolda gidemez hale geldiğini belirtti. Okulların Sömestre tatilini beklediklerini söyleyen Altınok “Karayolları binasının olduğu yerden Anadolu Lisesi binasının bitimine kadar olan yaklaşık 2000 m2 olan bu yolu yaya kaldırımları ile birlikte parke taşı kapladık” dedi.
 
YAĞMUR SUYU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Belediye Başkanı İsmail Altınok, bu yolun kuzeyinde kalan ve tarlalardan gelen yağmur suyunu önlemek için çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Bu çalışmaları da 15 gün içerisinde tamamlayacaklarını ifade eden Altınok “Okul yolunun parke taşı ile kaplanması sayesinde öğrenciler, veliler, öğretmenler ve o bölgede malı ve işyeri olan vatandaşlar çamurdan kurtulmuş oldular. Belediye olarak okullarımıza desteğimizi her zaman sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10