ÇESİAD üyelerinden Bursa gezisi

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) İnşaat ve Yapı Komitesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yeğin, Tekstil Komitesi Başkanı ve Yönetim kurulu Üyesi Arif Ya

Çerkezköy 27.02.2013 19:13:00 0
ÇESİAD üyelerinden Bursa gezisi

 SAYISINI ARTIRMAMIZ GEREKİYOR

ÇESİAD Heyeti, Orhan Gazi Üniversitesi ziyareti ve Uludağ’da kayak programına da katıldı. Gezi ile ilgili bilgiler veren Tuncay Yeğin; “Yoğun iş temposundan fırsat buldukça zaman zaman böyle iki günlük programlar ile stresimizi atıyoruz. Üyelerimizle birlikte yaptığımız bu programda Bursa sanayisini, iş dünyasını ve şehrin gelişmişliğini yerinde incelemiş olduk. Bu tür programlarımızın sayısını arttırmamız gerekiyor” dedi.
 

BİZE KAZANDIRACAĞI ÇOK ŞEY VAR

ÇESİAD Tekstil Komitesi Başkanı Arif Yaman da Bursalı iş adamlarının tecrübelerinden faydalandıklarını ifade ederek “Bursa gerçekten özgün kalabilmiş tarihi ile sanayisi ile korunmuş bir şehir. Kültürlerin yozlaştığı, geleneklerin unutulduğu günümüzde Bursa tüm ihtişamı ile dimdik ayakta durmakta, mutlaka gezilmesi gerekiyor. Bize kazandıracağı çok şeyler var” dedi. İşadamı İrfan Ak ve Tuğrul Şeker de Bursa gezisinden memnun kaldıklarını belirttiler.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10