Miniklerden örnek davranış

Çerkezköy’den başlayıp tüm Türkiye’ye yayılan mavi kapak toplama kampanyasına bir destek de Atatürk İlköğretim Anasınıfı öğrencilerinden geldi. Okul müdürü ve öğretmenlerinin de de

Çerkezköy 27.02.2013 19:14:00 0
Miniklerden örnek davranış

 Çerkezköy Haber - Türkiye Sakatlar Derneği tarafından başlatılan mavi kapak kampanyasına destek veren Atatürk İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri, topladıkları 30 kilogram mavi kapağı derneğe teslim etti.

 

30 KİLOGRAM KAPAK TOPLADILAR

Öğretmenleri Hülya Altındaş ve stajyer olarak görev yapan Ayşe Büşra Özaydın ve velilerin desteği ile mavi kapak toplayan minik öğrenciler, kapakları önceki gün okullarında kendilerini ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’ya teslim etti. Çetinkaya, örnek davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.
 

KAMPANYA BİTMEDİ

Çocuklarla sohbet eden Hayrettin Çetinkaya, kendilerinin engelli olduğunu, fakat çocukların sağlıklı olmasını istediklerini belirterek “Mavi kapak kampanyası bitmedi bitmemeli. Engelliler için önemli bir kampanya. Böyle kapak toplayan sınıfları tek tek gezerek engelli arkadaşlarımızın nasıl engelli olduklarını, geçirdikleri iş kazası veya trafik kazası sonucu engelli olduklarını bunlara karşı çocuklarımızın dikkatli davranmalarını öğütlüyoruz. Engelli arkadaşlarımızın hangi şartlarda yaşadıklarını anlatmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızı bilinçlendirmek için buradayız. Bu konuda destek veren okul müdiremiz Sinem İşbilen’e, anasınıfı öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10