Emniyet Kavşağı’na yeni çehre

Çerkezköy’ü güzelleştirmek adına yapılan kavşak düzenlemelerine bir yenisi daha eklendi. Otantik süslemeler ile yapılan Emniyet Kavşağı’nda otomatik sulama sistemi de kullanıldı.

Çerkezköy 27.02.2013 19:15:00 0
Emniyet Kavşağı’na yeni çehre

 EMNİYET KAVŞAĞI TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yapılan çiçeklendirme ve kavşak süsleme çalışmalarının bir yenisini de Emniyet kavşağında uyguladı. Önceden süslenerek hazırlanarak güzel bir görüntü sağlayan SSK kavşağı, Fatih Kavşağı, Hastane Kavşağı ve köşem kavşağından sonra Emniyet Kavşağı’nda da çalışmalar tamamlandı. Hercai menekşeler ve lale soğanları ekilen kavşağa otomatik sulama sistemi de yapıldı. Otantik süslemelerin  kullanıldığı kavşaklarda eski bir su kuyusu yapıldı.
 

YEŞİL ALANLAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, şuanda hazırlanmayı bekleyen birkaç kavşak kaldığını belirterek “Çerkezköy güzelleştirmek adına, insanlarımızın göz zevklerine hitap edecek şekilde kavşak ve yeşil alanları değerlendiremeye çalışıyoruz. Ekilen lale soğanları tohumlara köpek ve kuşların zarar vermemesi için tel örgüyle çevreleniyor. Hava şartlarından dolayı yavaş ilerleyen çalışmalar ilk bahara kadar tamamlanacak” dedi.
 

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10