Sitespor Marmaracıkspor’a konuk olacak

Süper Amatör Lig 12.hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sitespor deplasmanda Marmaracıkspor’a konuk olacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Pazar günü

1.03.2013 20:45:00 0
Sitespor Marmaracıkspor’a konuk olacak

 Süper Amatör Küme  12.hafta müsabakaları yarın oynanacak 5 karşılaşma ile tamamlanarak sona erecek.

 

10 PUANI BULUNUYOR

Ligde alt sıralardan kurtulma amacında olan Sitespor deplasmanda Marmaracıkspor ile üç puan mücadelesi verecek. Şimdiye kadar oynadığı 11 karşılaşmada üç galibiyet 7 yenilgi ve bir beraberlik alarak 10 puanda haftaya giren Sitespor rakibi karşısında puan yada puanlar alarak son haftaya avantajlı girmek istiyor. Marmaracıkspor ise haftaya 11 puanla giriyor.
 

HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI

Sitespor bir önceki hafta evinde Muratlı Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başında mağlup duruma düşmesine rağmen Türker ile beraberliği yakalayan Sitespor ilerleyen dakikalarda istediğini elde edemedi. On kişi kaldıktan sonra oyun disiplininden kopan temsilcimiz rakibinin kalan dakikalarda gelen gollerine engel olamadı. Karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Sitespor haftayı puansız olarak kapatmıştı. Ev sahibi ekip Marmaracıkspor ise evinde Velimeşe Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyan Marmaracıkspor karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı.
 

14.00’DE BAŞLAYACAK

Her iki ekip arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Marmaracıkspor 1-0 galip ayrılmıştı. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
 

“MARMARACIKSPOR’A HAZIRIZ”

Marmaracıkspor karşısında galibiyet istediklerini belirten Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu” Bir önceki hafta evimizde oynadığımız karşılaşmada Muratlı Belediyespor’a şansız şekilde mağlup olduk. Hafta içinde yaptığımız taktik ve çift kale maçları ile Marmaracıkspor karşılaşmasına hazırlandık. Ligin ilk yarısında mağlup olduğumuz rakibimizi deplasmanda mağlup ederek ilk devrenin rövanşını almak istiyoruz” diye konuştu.
 

3 KARŞILAŞMA DAHA VAR

Ligde Marmaracıkspor ile Sitespor karşılaşması haricinde üç karşılaşma daha var. Haftaya 28 puanla lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanda üçüncü sırada bulunan Şarköyspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. 20 puanla ikinci sırada bulunan Velimeşe Belediyespor ise son sırada bulunan Çorluspor’u konuk edecek. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Velimeşe Sahası’nda oynanacak. Yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise son haftalarda büyük çıkışta olan Muratlı Belediyespor Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10