Çerkezköyspor Burgaz’a kaybetti 1-2

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 19.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor deplasmanda Lüleburgazspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iki farklı mağlup duruma düşmesine rağmen farkı bire ind

3.03.2013 18:25:00 0
Çerkezköyspor Burgaz’a kaybetti 1-2

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor haftayı puansız olarak kapattı.

 

ÇERKEZKÖY ETKİLİ BAŞLADI

Lüleburgaz 8 Kasım Sahası’nda Cumartesi günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Yakup Bakır yönetirken, yardımcılıklarını ise Ali Murat Kaya ve İbrahim Utku Erdoğan yaptı. Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköyspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor 4.dakikada Emrah Çilingir ile önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası için giren Emrah Çilingir’in vuruşu auta çıktı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz Çerkezköyspor bu seferde Gökhan Doğan ile gole yaklaştı. Sol kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında Serkan’ın pası ile hareketlenen Gökhan Doğan’ın vuruşunu kaleci Serkan çıkarttı.
 

LÜLEBURGAZSPOR TOLGA İLE ÖNE GEÇTİ

İlk on beş dakikası Çerkezköyspor’un etkili oyunu ile süren karşılaşmanın 14.dakikasında Çerkezköyspor önemli bir pozisyonu daha değerlendiremedi. Sağ kanattan Emrah ile gelişen atakta yapılan ortayı iyi takip eden Zülküf’ün vuruşu az farkla auta çıktı. İlk dakikalardaki baskıyı üzerinden çabuk atan ev sahibi ekip Lüleburgazspor taraftarının desteği ile galibiyet golünü aradı. Etkili hücumlar geliştiren ev sahibi ekip Lüleburgazspor karşılaşmanın 29.dakikasında Tolga’nın ayağından bulduğu golle öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Tolga düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Lüleburgazspor’u temsilcimiz karşısında 1-0 öne geçirdi.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen kalesinde gol gören temsilcimiz Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik golünü aradı. Golün ardından rakip sahada baskısını arttıran yeşil-kırmızılı takım Lüleburgazspor karşılaşmanın 38’inci dakikasında Bayram’ın, sol kanattan sağ ayağıyla yaptığı orta kaleye doğru yöneldi ve top ağalara girdi. Karşılaşmada 2-0 galip duruma gelen Lüleburgazspor’lu oyuncular büyük sevinç yaşadılar.
 

ÇERKEZKÖYSPOR ÜMİTLENDİ

Karşılaşmada farkı indirmeye çalışan temsilcimiz karşılaşmanın 42.dakikada arzuladığı golü buldu. Bu dakikada orta alandan hızlı çıkan Çerkezköyspor’da Ayhan Atalay’ın yaptığı orta kaleye yöneldi. Önde olan kaleci Oğuz’un çabası yeterli olmadı ve top ağalarla buluştu. Gelen golle birlikte ümitlenen temsilcimiz ilk devre tamamlanmadan beraberlik için rakibi üzerine geldi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
 

ATAKLARINI SIKLAŞTIRDI

İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devre yine Lüleburgazspor 'un etkili futbolu ile başladı. Önde olmanın avantajını iyi kullanan Lüleburgazsopr ikinci devreye de atak bir futbol ile başladı. Temsilcimiz Çerkezköyspor ise beraberlik golü için Lüleburgazspor kalesine gelmeye başladı. Kontrollü bir futbol sergileyen rakibi karşısında organize ataklarla etkili olmaya çalışan Çerkezköyspor karşılaşmanın 61.dakikasında Serkan ile önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Sağ kanattan Oğuz Kaptan ile gelişen atakta ceza sahası içine gönderilen topu iyi takip eden Serkan önemli bir fırsatı değerlendiremedi.
 

LÜLEBURGAZ FARKI AÇAMADI

Karşılaşmanın ikinci devresinde sağlı sollu ataklarını devam ettiren temsilcimiz Çerkezköyspor rakip defansı geçmekte zorlandı. Rakibini az adamla yakalayan Lüleburgazspor ilerleyen dakikalarda bir çok net pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşmanın son on dakikasında Çerkezköyspor tüm hatlarıyla Lüleburgazspor kalesine yüklendi. Fırat ve Ersin ile pozisyonlar yakalayan temsilcimiz Çerkezköyspor istediği golü bulamadı. Kontra ataklarla Çerkezköyspor kalesine yüklenen Lüleburgazspor ise farkı artıramadı.
 

2-1 KAYBETTİ

Karşılaşmanı son dakikaları ise büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise gerginlik yaşandı. Çıkan olaylarda Lüleburgazspor’un kaptanı Serhat kırmızı kart görürken, bu pozisyondan bir dakika sonra Mesut Salmaz ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Lüleburgazspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Lüleburgazspor  aldığı bu galibiyetle puanını 24’e çıkarırken, Çerkezköyspor 20 puanda kaldı.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10