“Mayıs ayında olağanüstü kongreye gideceğiz”

Cumartesi günü deplasmanda Lüleburgazspor’a mağlup olan Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz karşılaşmayı değerlendirdi. Geçmiş haftalardaki oyunu Lüleburgazspor karşısında sergileyemedikleri

4.03.2013 19:06:00 0
“Mayıs ayında olağanüstü kongreye gideceğiz”

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, hafta sonu oynadıkları ve 2-1 kaybedilen Lüleburgazspor maçının ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Dün saat 13.00’de Kulüp binasında basın açıklaması gerçekleştiren Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz Lüleburgazspor karşısında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek “ Hafta sonu Lüleburgaz deplasmanına gittik. Geçtiğimiz hafta Edirnespor karşılaşmasında göstermiş olduğumuz mücadeleyi bu sefer gösteremedik. Oyuncular, ne aşağıyla ne de yukarıyla işimizin kalmadığını düşünerek rahat ancak isteksiz bir oyun sergiledi. Bu oyunda sonuca yansıdı ve karşılaşmayı 2-1 kaybettik. Maçtan önce oyuncularla yaptığımız toplantılarda, oyuncularımıza bundan sonra iddiamız olmasa dahi kalan maçlarımızı final havasında oynamamız gerektiğini ifade etmiştik. Bu konuşmalarda rehavete kapılmamalarını anlatmaya çalıştık ama konuştuklarımızı sahaya yansıtmakta güçlük çektiler” dedi.
 

“BAĞCILAR MAÇINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Salı gününden itibaren Bağcılarspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Korkmaz “ Bağcılarspor ikinci devrenin en iyi takımlarından birisi olarak göze çarpıyor. İkinci yarının başından beri yollarına kayıpsız bir şekilde devam ediyorlar. Önemli transferler yaptılar. Biz bu maça tam anlamıyla motive olmaya çalışacağız. Bu karşılaşmada taraftarlarımızın tribünleri tıklım tıklım doldurmalarını istiyoruz. Takımın taraftar desteğine ihtiyacı var. Bundan sonraki maçlarımızı galip bitirmek ve sonrasında oynayacağımız final maçını da atlatıp sezonu tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.
 

MESUT’U SÜRESİZ KADRO DIŞI BIRAKTIK

Son haftalarda gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle Mesut Salmaz’ı süresiz kadro dışı bıraktıklarını söyleyen Korkmaz” Mesut Salmaz evimizde oynadığımız İncirlispor karşılaşmasında rakibine gereksiz tekme attığı için kırmızı kart görmüştü. Cezasının yeni bitmesine rağmen Lüleburgaz maçında gereksiz yere iki sarı kart gördü ve takımı yalnız bıraktı. Tüm uyarılarımıza rağmen bildiğini okudu. Bizde kendisine cezasını kestik” dedi.
 

“ATMOSFER KARŞISINDA MUTLU OLDUM”

Galibiyetten ötürü Lüleburgazspor’u kutlayan Korkmaz” Lüleburgazspor’un çok iyi atmosferi ve çok etkili bir taraftar kitlesi var. Karşılaşma öncesi de bizleri çok iyi karşıladılar. Stadyumda gerçekleşen atmosferden fazlasıyla etkilendim. Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, bürokratlar, siyasiler, tribündeki yerini alarak takımlarını yalnız bırakmamıştı. Bu duruma gerçekten imrenerek baktım. Emniyet Müdürü bile atkısını takıp takımını destekledi. Bunlar Türk futbolu adına gerçekten  mutluluk verici şeylerdir. Pazar günü de Tekirdağ maçına gittik. Orada da çok güzel bir atmosfer vardı. Bizim görmek isteyip de göremediğimiz, yanımızda olmasını istediğimiz unvandaki kişiler tribündeydi. Eğer bir ilçede sosyal faaliyet yapılıyorsa oradaki siyasilerin, bürokratların buna katılması gerekiyor. Çünkü yapılanlar ilçe için yapılıyor” dedi.
 

“OLAĞANÜSTÜ KONGEREYE GİDECEĞİZ”

Ligin tamamlanmasının ardından Mayıs ayında olağanüstü kongreye gideceklerini ifade eden Korkmaz “ Sezonun tamamlanmasının ardından Yönetim Kurulu’nun belirlediği bir tarihte kongre yapacağız. Kongreden sonra, göreve kim gelirse gelsin öncelikle Belediyenin desteğini sonuna kadar alması, iş adamlarının, esnafın, bürokratların, siyasilerin desteğini alarak yola çıkması gerekiyor. Çünkü bu destekler alınmadan başarıya ulaşmak gerçekten çok zordur. Bu takım üç sezondan beri BAL’da kalıyor ama gelin bu durumu bir de bize sorun. Her şeye rağmen her sezon iyi bir kadro kurup taraftarlara güzel maçlar seyrettirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu desteklerin sağlanmasıyla Çerkekzöyspor’un daha iyi yerlere geleceğine inancım ve güvencim tamdır” diye konuştu.
 

“EDİRNE HALKI İÇİN HAYIRLISI OLSUN”

Basın mensuplarının Edirnespor Gençlik Kulübü Başkanı Hakan Sedefçi’nin istifasını sorması üzerine konuşan Korkmaz “ Bizim karşılaşmamızın ardından kendi evlerinde İncirlispor ile berabere kaldılar. Demek ki bizim için sarf ettiği on tanker su bahanesi boşaymış. Her zaman dediğim gibi, bu işler yürek işi, gönül işidir. Sudan sebeplerle olayı geçiştirmek, puan kaybını saçma sebeplere bağlamakla olmuyormuş. Hakan Sedefçi karşılaşmanın ardından istifasını sunmuş, vallahi benim dediklerim gibi doğrusunu yapmıştır. Aynı zamanda da işin en kolayını yapmıştır. Ben de bir ara düşünmüştüm ama, takıma iyi günde, kötü günde yanlarında olacağıma dair söz vermiştim. Hakan Sedefçi’nin istifası  Edirne camiası için hayırlı olsun” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10