Kırklarelispor altın buldu 2-1

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Kırklarelispor, kendi sahasında Gaziosmanpaşa’yı 2-1 mağlup ederek ilerleyen haftalar için büyük avantaj elde etti.

5.03.2013 18:48:00 0
Kırklarelispor altın buldu 2-1

 Çerkezköy Haber - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor haftayı üç puan ile kapatmasını bildi.

 

KIRKLARELİ’NDE OYNANDI

Kırklareli Atatürk Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Ömer Faruk Ocak yönetirken, yardımcılıklarını ise Ömer Velioğlu ve Fahri Aksoy yaptı. Ev sahibi ekip Kırklarelispor karşılaşmaya Alişan (6)- Serdar (6), Taner (6), Seydihan (6) (Dk.77 Eyüp 6), Serkan (6) (Dk.46 Mustafa 6), Serkan (6), Murat (7), Hakan (7), Lokman (6), Enis (6) (Dk.90+2 Hakan), Hasan (7) kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Gaziosmanpaşaspor ise Fatih (6)- Ramazan (6), Uğur (6), Tufan (6), Ömer (6), Murat (6), Berk (7), Onur (6) (Dk.57 Sedat 7), Özgür (7), Gökhan (6), Ethem (6) ilk onbiri ile çıktı.
 

KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ

Taraftarı karşısında maça üç puan parolası ile başlayan Kırklarelispor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. 5'inci dakikada Gaziosmanpaşaspor’da Onur'un kafa şutu top kaleci Alişan'da kaldı.14'üncü dakikada Ethem'in uzaktan çektiği sert şut meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti. Kırklarelispor’un gol için geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren konuk ekip Gaziosmanpaşaspor galibiyet golünü buldu. 29'uncu dakikada Berk'in pasından gelen topu Ethem kafa ile ağlara gönderdi 0-1
 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Çok iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen kalesinde mağlubiyet  golünü gören Kırklarelispor karşılaşmanın 38.dakikasında beraberliği yakaladı. 38'inci dakikada Lokman'ın şutu kaleci Fatih'ten döndü. Seydihan sert bir vuruşla topu ağlara bıraktı. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte büyük heyecanda yaşandı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.
 

ÜÇ PUAN İLE AYRILDI

Taraftarının karşısında galibiyet için yüklenen ev sahibi ekip Kırklarelispor ikinci devreye etkili başladı. 68'inci dakikada Mustafa'nın şutunda top boş kaleye girerken Özgür son anda ayak koyarak mutlak bir golü önledi.71'inci dakikada Hakan'ın şutundan gelen topu kaleci Fatih çıkardı dönen topu tamamlayan Murat meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-1. Kalan dakikalarda rakibine pozisyon vermeyen Kırklarelispor karşılaşmadan da 2-1’lik üstünlük ile ayrılmasını bildi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10