Sitespor beraberliği Olcay’ın golü ile kurtardı 1-1

Süper Amatör Lig 12.hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz Sitespor deplasmanda Marmaracıkspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen oyun disip

6.03.2013 19:51:00 0
Sitespor beraberliği Olcay’ın golü ile kurtardı 1-1

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig’de haftaya 10 puanda giren Sitespor Marmaracıkspor ile berabere kaldı.

 

ÇORLU’DA OYNANDI

Ahmet Taner Kışlalı Stadyumunda Pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet için çıktı. Karşılaşmanın çalan ilk düdüğü ile birlikte Sitespor kontrollü bir futbol sergileyerek ileride Olcay ile gol aramaya çalıştı. Marmaracıkspor ise kontra atak bir futbol oynamayı tercih etti. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Marmaracıkspor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak konuk ekip önünde öne geçmek istedi. Ancak istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İlerleyen dakikalara doğru Marmaracıkspor maça ortak olmaya başladı.
 

İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI

Her iki ekibinde geliştirdiği ataklar golü getiremedi. İlk devrenin son bölümlerine doğru her iki ekipte ataklarını sıklaştırdı. Öne geçip soyunma odasına avantajlı girmek isteyen ekipler istediklerini elde edemediler. İlk devrede kalan dakikalar içerisinde başka gol olmayınca ilk devre golsüz sona erdi.
 

SİTESPOR TEHLİKELİ OLMAYA BAŞLADI

İkinci devrenin başlaması ile birlikte Sitespor gol için ataklarını sürdürdü. Marmaracıkspor ise ikinci devrenin ilk dakikalarında kontrollü oyununu sürdürerek gol aramaya çalıştı. Dakikalar ilerledikçe Ahmet Taner Kışlalı Stadyumunda heyecanda artmaya başladı. Marmaracıkspor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarına doğru etkinliği artırmaya başladı. Gol için iyice yüklenen ev sahibi ekip tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı.
 

SANAYİSPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci devresinin ortalarına doğru Marmaracıkspor geliştirdiği organize bir atakta golü bularak öne geçti. Golün ardından Marmaracıkspor oyuncuları büyük bir sevinç yaşarken, Sitespor ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı. Sitespor golün ardından beraberlik için mücadele verirken, Marmaracıkspor ise ikinci gol için yüklenmeye başladı. Beraberlik için tüm hatları ile gol aramaya çalışan temsilcimiz Sitespor risk almaya da başladı.
 

BERABERLİK GOLÜ 85.DAKİKADA GELDİ

Karşılaşmada atak üstüne ataklar geliştiren temsilcimiz Sitespor geliştirdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Sitespor arzuladığı beraberlik golünü karşılaşmanın 85.dakikasında buldu. Sağ kanattan yapılan ortayı iyi değerlendiren Olcay şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Karşılaşmanın 1-1 olmasının ardından heyecanda giderek arttı. Son beş dakikada her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi. Sitespor bu beraberlik ile puanını 11 yaparken, Marmaracıkspor ise 12 puana yükseldi.
 

OYUNCULARINI KUTLADI

Karşılaşmadan bir puan ile ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan bizdik.Rakibimiz bulduğu tek önemli pozisyonu değerlendirerek karşılaşmada öne geçti. Ancak oyuncularımız oyun disiplininden kopmayarak rakip kalede etkili hücumlar geliştirdiler. Bir çok pozisyonu da değerlendiremedik. Ancak karşılaşmanın bitimine beş dakika kala Olcay ile beraberliği yakaladık. Kalan dakikalarda yaptığımız baskı sonuç vermeyince karşılaşmadan da bir puan ile ayrılmak zorunda kaldık. Oyuncu kardeşlerimizi göstermiş oldukları üstün mücadeleden ötürü de kutluyorum” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10