Ertem 403’üncü tekerlekli sandalyeyi verdi

Yıllardır ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara manüel veya akülü tekerlekli sandalye vererek onların yaşamını kolaylaştıran Çerkezköy Belediyesi, bir ihtiyaç sahibi vatandaşa daha akülü tekerlekli s

Çerkezköy 7.03.2013 20:21:00 0
Ertem 403’üncü tekerlekli sandalyeyi verdi

 “2007 YILINDA FELÇ OLDUM”

Daha önce tekerlekli sandalye için belediyeye başvuran Muhammed Şahin’e akülü tekerlekli sandalyesini Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem teslim etti. Akülü tekerlekli sandalyesine bindikten sonra yaşadığı mutluluğu ifade eden Şahin “Çerkezköy Fatih Mahallesi’nde eşim ve üç çocuğum ile ikamet ediyorum. 2007 yılında yaşamış olduğum talihsiz trafik kazasının ardından sırtımda omurilik zedelenmesi sonucu felç kaldım. Bu kazadan sonra hayatı iki boyutta yaşadığımı anladım. Allah kimseye böyle sıkıntılar vermesin. Doğuştan tekerlekli sandalyeye bağlı kalsam alışırdım, ama sonradan sakat kalmak insanı kötü yönden yaralıyor” dedi.
 

“ENGELSİZ BİR YAŞAM İSTİYORUZ”

Şahin, kendisine tekerlekli sandalye veren Başkan Ertem’e teşekkür ederek “Bizler her zaman engelsiz bir yaşam istiyoruz. Çerkezköy Belediyesi engelliler için çok güzel çalışmalara imza attı. Son olarak engelliler için de dizayn edilmiş halk minibüsleri bizleri hayata adapte etmek için genel bir imkan sağlıyor” diye konuştu.
 

95’İNCİ AKÜLÜ SANDALYE

Akülü aracına ilk kez binen Şahin’e aracı nasıl kullanacağına dair bilgiler veren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Şahin’in hız yapmamasını istedi. Engellilere her zaman yardımcı ve destek olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Ertem “Benim Belediye Başkanı olduğum süre zarfında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 308 manuel, 95 akülü araç verdik. Bu gibi talepler iki üç ayda bir geliyor. Bu zamana kadar Çerkezköy’de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hepsine araçlarını verdik. Çerkezköy Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getiriyoruz” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur Kaya

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10