Türkiye’de ve dünyada neler oluyor?

Saadet Partisi Çerkezköy Teşkilatı tarafından “Türkiye’de ve Dünyada Neler Oluyor” adı altında konferans verilecek. Çerkezköy Ticaret Odası Konferans Salonunda verilecek olan konferansa konuşmacı ola

Çerkezköy 8.03.2013 21:31:00 0
Türkiye’de ve dünyada neler oluyor?

 Çerkezköy Haber - Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı Merhum Necmettin Erbakan’ın ölümünün 2. yıl dönümü nedeniyle etkinlikler gerçekleştiriyor. Saadet Partisinin  “Yeniden Büyük Türkiye Konferansları'' programı çerçevesinde Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından “Türkiye’de ve Dünyada Neler oluyor” konulu bir konferans verileceği ifade edildi. Konferans 10 Mart Pazar günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek.

 

YARIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Konferansla ilgili bilgi veren Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kalyon “Ülkemiz genelinde gerçekleştirilen etkinliklerle bir taraftan Merhum Genel Başkanımız Necmettin Erbakan yad edilirken, diğer taraftan onun ideallerinin gerçekleştirilmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Pazar günü Çerkezköy Ticaret Odası Salonunda Mehmet Bingöl’ün konuşmacı olarak katılacağı Türkiye’de ve Dünyada neler oluyor konulu konferansımıza bütün vatandaşlarımız davetlidir” dedi.
 

Haber Merkezi    

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10