“Kadınlarımız her zaman başımızın tacıdır”

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından Kadınlar Günü dolayısıyla Müjgan Serkan Karagöz Özel Mesleki Eğitim Merkezi’nde velilere yönelik kahvaltı düzenlendi.

Çerkezköy 8.03.2013 21:32:00 0
“Kadınlarımız her zaman başımızın tacıdır”

 KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Dün saat 09.30’da Müjgan Serkan Karagöz Özel Mesleki Eğitim Merkezi’nde verilen kahvaltıya Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, eşi Nuran Ertem, Okul kurucuları Müjgan Karagöz, Serkan Karagöz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, partililer ve öğrenci velileri katıldı. Kahvaltıda açılış konuşması yapan Müjgan Karagöz “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan okulumuzun en temel ihtiyaçlarında bir telefon kadar yakınımızda olan başkanımız Ali Ertem’den bu kahvaltı sizlere kadınlarımıza armağan edildi. Böyle özel ve güzel günde bizimle olduğunuz için hepinize ve herkese teşekkür ediyorum. Hepinizin Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi
 

5-23 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERE EĞİTİM

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Rızvan Öztürk de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak “Okulumuz Eylül ayında açıldı. Önceleri sadece iki kademeli bir eğitim sunuyordu. İkinci dönemde açtığımız Meslek Eğitim Merkezi ile lise bölümümüzle 3 kademeli eğitime geçtik. Böylelikle okulumuzda 5 yaşından 23 yaşına kadar öğrenciye eğitim veriyoruz” dedi.
 

ONLAR BİZİM HER ŞEYİMİZ

Amaçlarının engelli öğrencilere sağlıklı ve güzel günler yaşayabilecekleri meslekler edindirmek olduğunu ifade eden Öztürk “28 tane öğretmenle bu amaca hizmet ediyoruz. Okulumuzun yapımında bizler emeği geçen başkanımız Ali Ertem’e okul kurucularımız Müjgan ve Serkan Karagöz’e ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Okul kurucularından Serkan Karagöz de okulun kurulmasında fikir babası olan Ali Ertem’e teşekkür etti. Karagöz “Kadınlarımızı anmak için bir gün değil bir ömür yetmez. Onlar bizim annelerimiz bacılarımız, eşimiz, sevgililerimiz onlar bizim her şeyimiz bütün kadınlarımızın ellerinden öpüyorum” diye konuştu.
 

“KADINLAR İLTİFATLARIN EN BÜYÜĞÜNE LAYIKTIR”

Kadınlar Günü için düzenlenen kahvaltıda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de kadınların her şeyin en güzeline en iyisine iltifatların en büyüğüne layık olduklarını ifade ederek “Kadınlarımız her zaman baş tacı olmalıdır. Sadece bir gün değil 365 gün bile bu saygıyı sunmaya yetmez. Peygamber efendimizin son veda konuşmasında kadınlarımız için “onlar Allah’ın size emanetidir” demişti. Erkekler de kadınlara emanettir. Yani hepimiz birbirimize muhtacız. Annelerimiz, teyzelerimiz, halalarımız, kızlarımız, kız kardeşlerimiz, sevgililerimiz hepsi o kadar masumlar ki ama hayatımızda hor görülüp dışlanıyor öldürülüyorlar. Aslında bunu yapanlar erkek değil olamaz.  Bunu yapan insan da olmaz. Bu tarz olayları tamamen dışlıyoruz. Kadınlarımızı el üstünde tutmamız gerekiyor, küçükse sevmek büyükse saygı duymamız lazım. Sizler bu toplumun bu kesimin en güzel varlıklarısınız” ifadelerini kullandı. 
 

“SİZLERİN SAYESİNDE BU MEVKİLERDEYİZ”

Kadınların cennetin kapısı olduğunu ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da “Bizler sizlerin sayesinde bu mekânları bu mevkileri işgal ediyoruz. Kadınlarımız toplumumuzdaki yerleri her zaman önemlidir. Unutmayalım ki kadınlarımız cennetin kapısıdır. Cennet kadınlarımız annelerimizin ayakları altıdadır” diye konuştu.
 

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10