Maketi bile yetti

Çerkezköy Haber - Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çorlu- Tekirdağ yolunda meydana gelen kazaları önlemek ve sürücülerin hız limitlerine uymasını sağlamak için yol kenarına maket polis

Çerkezköy 11.03.2013 09:26:00 0
Maketi bile yetti
GÖRENLER GERÇEK SANDI
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ yolu üzerinde araç sürücülerinin hızlı seyretmeleri ve meydana gelen kazalar ile trafik kural ihlallerini önlemek için Bülent Ecevit Bulvarı kavşağına plastikten yapılan ve içinde bir polis varmış gibi görünen maket polis aracı konulması kararı aldı. Gerçek polis aracı gibi görünen maket polis aracını gören sürücüler de aracı gerçeğinden ayırt edemeyerek hızlarını yavaşlatıyor ve daha dikkatli ilerliyor.
 
HEDEF, KAZA VE İHLALLERİ EN AZA İNDİRMEK
Konuyla ilgili bilgi veren Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, özellikle gece gerçek polis aracı gibi görünen maket polis aracının konulmasının faydalı olacağını ifade etti. Tekirdağ yolu üzerine konulan maket aracın trafik kazalarını ve ihlallerini en aza indirmesini planladıklarını ifade eden Şardağı, maket aracın bulunduğu bölgede ekiplerin uygulamalarının da devam edeceğini belirtti.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10