Atatürk İlköğretim Okuluspor avantaj sağladı 3-0

Deplasmanlı Bölgesel Voleybol Lig M Grubu’nda haftaya lider durumda giren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor 10.hafta karşılaşmasında 11 puanla dördüncü sırada bulunan Fen Bilimleri Koleji Erkek Vol

11.03.2013 19:36:00 0
Atatürk İlköğretim Okuluspor avantaj sağladı 3-0

 Çerkezköy Haber -  M Grubu’nda mücadele eden Atatürk İlköğretim Okuluspor deplasmanda karşı karşıya geldiği rakibini rahat geçti.

 

MAÇ 16.00’DA BAŞLADI

Önceki Gün Kırklareli Kapalı Spor Salonunda saat 16:00’da başlayan karşılaşmada temsilcimiz sahaya Aykut, Ender, Tahsin, Ulaş, Ali, Sezgin kadrosuyla yer aldı. Oyun motivasyonu yüksek olarak başlayan temsilcimiz set başında yaptığı hücumlarla aradaki sayı farkını 4 sayı kadar açarak büyük bir avantajla başladı.  Set başında yaşadığı manşet hatalarından dolayı rakibin serisine cevap veremeyen ev sahibi Kırklareli Fen Bilimleri Okul Koleji Erkekler Voleybol Takım oyun hâkimiyetini rakibine kaptırmaktan kurtulmadı. İyi bir oyun çıkaran temsilcimiz Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Ender ile etkili smaçlar geliştirdi. Servislerde etkili olan Ender ile arka arkaya sayılar bulan temsilcimiz ilk teknik molayı da 8-3 önde tamamladı.
 

ARADAKİ FARK AÇILDI

Grupta 27 puanla liderliği koruyan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor takımı mola sonrası arka arkaya sayılar bulmaya devam etti. Genellikle Ulaş ile file altını çok iyi kullanan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı aradaki sayı farkını 6 sayıya kadar açtı. Mola sonrası tutuk oyununa devam eden Kırklareli Fen Bilimleri Okulu Koleji Erkek Voleybol Takımı kendi sahasında yaşadığı manşet hatalarının önüne geçemedi. Büyük bir baskı kuran konuk ekip Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı Aykut. Tahsin ve Ulaş üçlüsüyle maça damgasını vurdu. File üstü topları ve file altı topları sahasında ulaştıramayan Kırklareli Fen Bilimleri Okulu Koleji Takımı bulduğu kısa kısa serilerle aradaki sayı farkının açılmasına engel olmaya çalıştı. İkinci teknik molanın son sayılarına doğru aradaki sayı farkı 5 sayı ya kadar indiren Kırklareli Fen Bilimleri Okulu Koleji Erkekler Voleybol Takımı ikinci teknik molayı da 16-11 mağlup tamamladı.
 

İLK SETİ KAZANDI

Her iki teknik mola da büyük bir üstünlük sağlayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı mola sonrası tutuk bir oyun sergilemeye başladı. Fazla atak geliştiremeyen temsilcimiz rakibin atakları karşısında zor anlar yaşadı. Yaptığı ataklarla aradaki sayı farkını eşitleyen Kırklareli Fen Bilimleri Okul Kolej Erkek Voleybol takımı rakibin peşini bırakmadı. ilk setin son sayılarına doğru yeniden hücumlarına hız veren temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı aradaki sayı farkını yeniden açmayı başardı. 20’li sayılara Sezgin’in file altı sayısı ile önde tamamlayan temsilcimiz Ender’den bulduğu sayılarla ilk seti  25-17 alarak durumu 1-0 yaptı.
 

İKİNCİ SETE HIZLI BİR GİRİŞ YAPTI

İlk seti etkili oyunuyla önde tamamlayarak alan Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı setin başlarında pasif bir oyunla sahaya çıktı. Topu sahalarından uzaklaştırmakta zorlanan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı rakibin açtığı sayı farkına engel olamadı. Rakibin hatalarını değerlendirmeye çalışan  Kırklareli Fen Bilimleri Okul Koleji Erkek Voleybol takımı  aradaki sayı farkını açarak büyük bir avantajla ikinci sete hızlı bir giriş yaptı. Yaptığı kısa sürerli serilerle aradaki sayı farkını 2 sayıya kadar indiren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı Ali ve Ulaş ile yeninden oyuna dönerek eşitliği sağlayıp öne geçti. Aradaki sayı farkını bu sefer kendi lehine değerlendiren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor takımı ilk teknik molaya 8-7 galip tamamlamasını bildi.  Set başındaki manşet hatalarını çok iyi telafi ederek sahaya yeniden çıkan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı yeniden sahada fırtına gibi esmeye başladı. Özelikle Tahsin’den gelen servis serisi ile aradaki sayı farkını açan temsilcimiz rakibine zor anlar yaşattı. Rakibin etkili oyunu karşısında bocalama yaşayan Kırklareli Fen Bilimleri Okul Koleji Erkekler Voleybol Takımı manşet ve blok hatalarından dolayı oyun hakimiyetini rakibine kaptırdı. Sert smaçların sayıya dönüştüğü karşılaşmada temsilcimiz fiziki üstünlüğünü çok iyi kullanarak file üstü sayılarla aradaki sayı farkını açtı. İyi bir oyun sergileyen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ikinci teknik molanın son sayısını Sezgin ve Ender’den bularak skoru 16-9 yaptı.
 

DURUMU 2-0 YAPTI

Önemli oyuncuların çoğu sakatlıklarından dolayı eksik kadro ile oynayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı ikinci setin son sayılarına büyük bir üstünlükle girdi. Rakibinin kurduğu baskıyı kısa kısa serilerle üzerinden atamaya çalışan Kırklareli Fen Bilimleri Okul Koleji Erkek Voleybol Takımı yeniden ataklar geliştirerek sayı farkını indirmeyi başardı.  Yeniden bir bocalama içerisine giren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol takımı rakibin atakları karşısında zor anlar yaşadı. Skorun 23-20’ye geldiği karşılaşmada iki sayı daha bulan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ikinci seti de 25-21 alarak skoru 2-0 yaptı.
 

EZİCİ OYUNUNA DEVAM ETTİ

Her iki seti de güzel oyunuyla alan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı üçüncü sette hızlı bir giriş yaptı. İki seti de rakibi karşısında fazla varlık gösteremediğinden kaybeden Kırklareli Fen Bilimleri Okul Koleji takımı son sette pasif bir oyunla cıktı. Genellikle bloklarda ve manşetlerde hata yapan ev sahibi Kırklareli Fen Bilimleri Okul Koleji Erkek Voleybol Takımı açılan sayı farkına engel olmadı. İlk sayılarda yeniden ezici oyununa devam eden Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı rakibine set başında iyi bir seri ile oyunu kendi lehine çevirdi.  Gurupta 11 puanla 4. sırada yer alan Kırklareli Fen Bilimleri Okulu Koleji takımı üçüncü setin başlarında fazla aktif bir oyun çıkaramadı. Aykut ile genellikle file altı sayılarla oyuna başlayan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı altı sayılık harika seri ile büyük bir avantaj yakalayarak ilk teknik molayı 8-3 önde tamamladı.
 

SAYI FARKINI İNDİRMEYE ÇALIŞTI

Mola öncesi kolay sayı şansı bulamayan Kırklareli Fen Bilimleri Okul Koleji Erkekler Voleybol Takımı mola sonrası kısa sürerli seri ile aradaki sayı farkını yeniden eritmeye çalıştı. .Skorun  10-5’ye gelindiği karşılaşmada 5 sayılık fark yakalayan temsilcimiz rahat bir nefes aldı. Ezici skor karşısında çabuk toparlanmaya çalışan ev sahibi ekip Kırklareli Fen Bilimleri Okul Koleji takımı kısa süreli seri ile sayı farkını indirmeye çalıştı. Aradaki sayı farkını indirmeye çalışan rakibine çabuk cevap veren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ikinci teknik molaya da 16-9 önde girmesini bildi.
 

3-0 KAZANDI

 

Üç set boyunca etkili bir oyun sergileyen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor takımı üçüncü setin son sayılarına güzel bir oyunla devam etti. Oyuncu değişikliğine  giderek oyuncularını dinlendiren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı kaldığı seriye yerinden devam etti. Yedek oyuncuları ile yeniden oyun hakimiyetini tamamen eline alan ev sahibi Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı setin 20’li sayılarını önde tamamlamasını bildi. Farkı eritmekte zorlanan Kırklareli ekibi kalan dakikalarda oyun disiplininden koptu. Bu seti de 25-21’lik skor ile kazanan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı karşılaşmadan da 3-0’lık üstünlük ile ayrıldı.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10