Türk Müziği Korosu’nda yılın ilk konseri

Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu, Cuma akşamı 'Yılın İlk Konseri' ile yeniden Çerkezköylülerin huzuruna çıkacak. Saat 20.00'de Halk Eğitim Merkezi’nde Şef F. Fahrihan Ünsal yönetiminden

Çerkezköy 12.03.2013 16:52:00 0
Türk Müziği Korosu’nda yılın ilk konseri

 DİLLERDEN DÜŞMEYEN ŞARKILAR SESLENDİRİLECEK

Çerkezköy Belediyenin himayesinde değişik meslek gruplarından Türk Sanat Müziği tutkunlarının bir araya gelerek oluşturduğu Türk Müziği Korosu, Cuma akşamı '2013'in ilk konseri' ile Çerkezköylülerin karşısına çıkacak. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sanatçı-Öğretim Elemanı F. Fahrihan Ünsal'ın şef olarak yöneteceği Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu, konserde Türk Sanat Müziği'nin, dillerden düşmeyen seçkin şarkılarını seslendirecek.
 

KORODA KİMLER YER ALIYOR?

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde saat 20.00’de yoğun bir katılım ile gerçekleşmesi beklenen “ Günümüz Bestekarları” konseri Refik Persan’ın Hicaz Peşrevi ile başlayıp, Gündoğdu Duran’ın Muhayyer Kürdi şarkısı olan Ankara Rüzgarı ile son bulacak. Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu'nda Cansu Fidan, Fatma Aybars, Hülya Dediğidoğru, İnci Yılmaz, Neşe Akay, Nilgün Sütçüler, Nurcihan Başkent, Rojda Eryılmaz,Serhan Muştu, Seyhan Gabralı, Şehnaz Tuğran, Şükran Dağdeviren, Hülya Taşkın, Müzehher Girgin, Bahtiyar Karakaş, Cengiz Özkaran, Cumhur İşlek, Engiz Özden, Fikret Puza, Hayrettin Danyeli, Nevzat Duran, Nihat Ersoy, Oktay Aybars, Ufuk Köroğlu, Vahdettin Tan, Baran Ekinci, Bahadır Büyükcambaz, Ramazan Yıldırım, Uğur Yılmaz, Nurullah Akkaya, Orhan Karaoğlu, Özkan Polat, Şükrü Esmeray sahne alacak.
 

ENGİN ÖZDEN SUNACAK

Koroya Ayhan Çakır ve Namık Aydın Kemanda, Turgut Özüfler ve Levent Gülez Kanun’da, Musa Kaya ve Fatih Sütçüler Ud’da, İsmail Çetin Klarnet’te, Halil Kelebek Ritm’de eşlik edecek. Programın sunuculuğunu aynı zamanda koronun solistlerinden olan Avukat Engin Özden yapacak.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10