Veteriner hekimlerden Çerkezköy’e inceleme gezisi

Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (TAR-GEL) kapsamında 2013 yılı içerisinde ataması yapılarak göreve başlayan ve daha önceden ataması yapılıp intibak eğitimi almayan 5 Mühendis ve 22 Veteriner Hekimle

Çerkezköy 12.03.2013 16:53:00 0
Veteriner hekimlerden Çerkezköy’e inceleme gezisi

 EĞİTİM TAMAMLANDI

İntibak eğitimi kapsamında göreve başlayan personele, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Merkez ve Taşra Birimlerinin Tanıtımı ve Görevleri, Yürürlükteki Mevzuat Konuları, Uygulanan Projeler, Desteklemeler, Yayım Teknikleri” konuları hakkında bilgi verildi. Eğitim süresi içerisinde Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliğine ve İl Kontrol Laboratuvarı teknik gezi düzenleyerek bu kurum ve kuruluşların görevleri hakkında bilgilendiler.
 

İNCELEME GEZİSİ DÜZENLENDİ

Bahçeağıl Köyü Tarım Merkezinde gören yapan Veteriner Hekim İsmail Parmaksız tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi. Teknik geziye Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu, Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ ve ilgili teknik personel katıldı. İntibak eğitimine katılan Mühendis ve Veteriner Hekimlerin işletmeleri, sahipleriyle birlikte ziyaret etmelerini sağlayan Bahçeağıl Köyü Muhtarı Halim Çelebi ve Rıdvan Sunar’a teekkür eden İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, eğitime katılan personelin, işletmeleri bizzat yerinde görme ve inceleme imkanını elde ettiğini belirtti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10