Öğrencilerden gururlandıran başarı

Tekirdağ’da yapılan okullar arası basketbol ve halk oyunları müsabakalarında Nurullah Narin Ortaokulu her iki alanda da İl birincisi oldu. Tekirdağ il birinciliğini elde eden Basketbol takımı ve Halk oyunları ekibi

Tekirdağ 12.03.2013 16:53:00 0
Öğrencilerden gururlandıran başarı

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ ili genelinde yapılmış olan basketbol müsabakası ve halk oyunları yarışmalarında Nurullah Narin Ortaokulu her iki alanda da il birincisi oldu. İl birinciliğini okullarına kazandırmaları nedeni ile basketbol takımı ve halk oyunları ekipleri okul idaresi tarafından ödüllendirildi.  Dün saat 09.00’da okul jimnastik salonunda düzenlenen programa Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, Basketbol Takımı antröneri ve beden eğitim öğretmeni Ercan Çete, halkoyunları ekibi antröneri ve beden eğitimi öğretmeni Serhat Ataman katıldı.

 

RAKİP TANIMADILAR

13 erkek ve 7 kız takımının katıldığı basketbol müsabakalarında rakiplerine fark atan Nurullah Narin Ortaokulu Basketbol Takımı bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Bursa’da yapılacak olan Bölge müsabakalarında Tekirdağ’ı temsil edecek olan Nurullah Narin Basketbol Takımıyla birlikte müsabakaya 10 kız 10 erkek takımı katılacak. Bölge 1. si olan takım daha sonra Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak. 
 

BELGE YARIŞMASINA KATILACAKLAR

Halkoyunları yıldızlar düzenlemeli dalında da Nurullah Narin Halk Oyunları Ekibi bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı. 13 ekibin katıldığı yarışmalar sonucunda birinciliği elde eden ekip bölge yarışmasına katılacak. Bölge müsabakaları 6 Nisan’da Giresun’da yapılacak.

EKİPLERİ KUTLADI
Düzenlenen ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül başarmayı isteyen kişi ya da ekibin mutlaka başarıyı yakalayacağını ifade ederek “Özverili çalışmalarınız sonucunda okulumuza İl Birinciliğini kazandırmanız nedeniyle sizleri kutluyorum. Kişi ya da takim ne olursa olsun başarılı olmayı istiyorsa mutlaka başarır. Siz de bunu başarınızla ispatladınız. Bu başarınızı bölge müsabakalarında da sergileyeceğinize inanıyorum” dedi.
 

DAHA ÇOK BAŞARI BEKLİYORUM

Basketbol ve Halk oyunları gösterilerinde yapılmış olan yarışma ve müsabakalar sonucunda her iki dalda da birinciliği Çerkezköy ilçesine kazandırdıkları için öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Hamdi Zenginal, bu başarıları nedeni ile her iki ekiple gurur duyduğunu ifade etti. Zenginal “Elde etmiş olduğunuz başarı nedeniyle sizleri kutluyorum. Elde etmiş olduğunuz sonuçlar bizleri sevindirmiştir. Ne var ki bunun yeterli olduğunu zannetmiyorum. Daha sistemli ve daha özverili çalışarak bu başarılarınızı devam ettirmenizi bekliyorum” dedi.  Daha sonra başarılarından dolayı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10