Açık lise kayıtları yarın sona eriyor

Açık Lise öğretimi görmekte olan öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri 15 Mart Cuma günü sona eriyor. Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş, “Açık Lise kayıt i?

Çerkezköy 13.03.2013 18:15:00 0
Açık lise kayıtları yarın sona eriyor

 Çerkezköy Haber - Liseyi açıktan okuyan öğrencilerin, kayıt yenilemelerinde son gün 15 Mart olarak duyuruldu.

 

1000 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRMADI

4 Mart’ta başlamış olan açık lise kayıtları kapsamında Çerkezköy’de bin 400 kişinin kaydını yaptırdığı, 1000 öğrencinin ise henüz kayıt yaptırmadığı ifade edildi. Konu hakkında bilgiler veren Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş öğrencilerin hakkının zayi olmaması için kayıtlarını yaptırmaları gerektiğine dikkat çekti. Memiş “Kayıt yaptıracak olan öğrencilerimiz, açık lise kayıt yenileme ücreti olarak Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası şubelerine 20 TL yatırdıktan sonra, bankadan almış oldukları dekontla birlikte Halk Eğitimi Merkezi’ne gelerek sistem üzerinden kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.
 

KİTAPLAR KAYIT SONRASINDA

Öğrencilere kitaplarının kayıt sonrasında verildiğini ifade eden Memiş “Kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin kitaplarını kendilerine teslim ediyoruz. Kitapların bir kısmı henüz bize teslim edilmedi. Bakanlık bu ay sonunda eksik kitapları göndereceğini bildirdi. Şimdilik öğrencilerimizin yapması gereken şey, kayıt işlemlerini yaptırmaktır” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10