Temsilcilerimiz mağlubiyet ile kapattılar

Süper Amatör Lig on üçüncü hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı.Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Sitespor ve Veliköyspor haftayı mağlubiyet ile tamamlarken, haftaya lider durumda giren Çorlu

14.03.2013 19:50:00 0
Temsilcilerimiz mağlubiyet ile kapattılar

 Çerkezköy Haber -Temsilcilerimiz Sitespor ve Veliköypor’un yer aldığı Süper Amatör Lig’de hafta sonunda oynanan karşılaşmalarda sürpriz sonuçlar yaşandı.

 

SİTESPOR EVİNDE OYNADI

Lig’de son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzen Sitespor on üçüncü hafta karşılaşmasında Veliköy Sahası’nda güçlü Velimeşe Belediyespor’u konuk etti. İlk dakikalardan itibaren Sitespor kalesinde etkili bir futbol ortaya koyan Velimeşe Belediyespor Eraycem’in ayağından bulduğu golle öne geçti. İlk dakikalarda gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan temsilcimiz kalan dakikalarda istediği futbolu ortaya koyamadı. Konuk ekip Velimeşe Belediyespor Şafak’ın arka arkaya gelen iki golü ile farkı üçe çıkardı. İlk devrenin son dakikalarında golcü oyuncusu Şafak ile bir gol daha bulan Velimeşe Belediyespor ilk devreyi 4-0 önde tamamladı. Sitespor rakibi karşısında varlık gösteremezken, Velimeşe Belediyespor Şafak’ın ayağından bir gol daha bularak karşılaşmadan 5-0’lık üstünlük ile ayrıldı.
 

VELİKÖYSPOR GALİBİYET İLE KAPATTI 

Bir diğer temsilcimiz Veliköyspor ise yedinci hafta karşılaşmasında evinde Muratlı Belediyespor’u konuk etti. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilk devresinden gol sesi çıkmazken, ikinci devre rakibi karşısında daha etkili bir oyun ortaya koyan Muratlı Belediysepor bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Muralı Belediyespor rakibi Veliköyspor’a atak yapma imkanı vermedi. Beraberlik için gelen rakibi karşısında bir gol daha bulan konuk ekip karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildi.
 

GENÇLER TEKLEDİ

Haftaya lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor ise Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya geldi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın 48.dakikasında Oğuzhan’ın golü ile öne geçen Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmanın 88.dakikada Tolga’nın ayağından gelen golüne engel olamayarak karşılaşmadan bir puan ile ayrıldı.
 

ÇORLUSPOR MORAL BULDU

Tekirdağ süper amatör liginde Çorlu Ahmet Taner Kışlalı tesislerinde oynanan ilk yarısı 3-0 Çorlu sporun galibiyeti ile kapanan maçta Çorluspor Şarköy sporu 5-1 yendi. Maça hızlı başlayan Çorluspor 26.dakikada Emre Er ile 1-0 öne geçti. 31 Dakikada Emre Er penaltı atışından hem takımının hemde kendinin ikinci golünü attı. 43 Dakikada Emre Er in  pasını iyi takip eden Simay skoru 3-0 yaptı. İlk devresi Çorluspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Şarköyspor Nail’in kafa vuruşu ile farkı ikiye indirdi. 50.dakikada ise Çorluspor’dan Recep takımının dördüncü golünü kaydetti. Gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşmanın kalan dakikalarında Cem ile bir gol daha bulan Çorluspor karşılaşmadan 5-1’lik skor ile galip ayrılmasını bildi.
 

MARMARACIKSPOR İKİ GOLLE KAZANDI

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Ulaş Belediyespor ile Marmaracıkspor karşı karşıya geldi. Her iki takımında üç puan ile çıktığı karşılaşmada atak bir futbol ortaya koyan Marmaracıkspor Serdar’ın ayağından bulduğu şık golle ilk devreyi önde tamamlamasını bildi. Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Ulaş Belediyespor ikinci devre geliştirdiği ataklarda istediği beraberlik golünü bulamadı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Marmaracıkspor ilk golün sahibi Serdar ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bildi.
 

PUAN DURUMU

 

1- Çorlu Gençlerbirliğispor 30

 

2- Velimeşe Belediyespor 26

 

3- Muratlı Belediyespor 24

 

4- Şarköyspor 21

 

5- Veliköyspor 18

 

6- Marmaracıkspor 15

 

7- Çorlu Sanayispor 13

 

8- Sitespor 11

 

9- Ulaş Belediyespor 10

 

10- Çorluspor 9

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10