“Belediyeden kan kokusu geliyor”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu, geçtiğimiz günlerde yaşanan CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Metin Dönmez ile Çerkezköy İş Adamları Lokali işletmecisi Ercan Düzgün?

Çerkezköy 14.03.2013 19:52:00 0
“Belediyeden kan kokusu geliyor”

 OLAYI ANLATTI

Bu gerçekleşen kavganın basit bir olaydan çıkmadığını iddia eden Ordu “Bilakis bu olayın temeli Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bir ay önce Belediye Meclis Üyelerinin oy birliği ile karar verdiği maddeden geçiyor. Bu maddede vatandaşın yerini 10 kata çıkarttıkları ve belediyenin 12 dönümlük yerini de otopark alanı olarak tahsis ettikleri ve böyle büyük bir ranta oy birliği ile karar verilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi bu karara itiraz ettikten sonra ne hikmetse Cuma günü toplanan meclis üyeleri kararımıza red verdikten 6-7 saat sonra bu olay meydana gelmiştir” dedi.
 

“HİÇ HOŞ DEĞİLDİR”

CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez’in yanlış yaptığını öne süren Ordu “Her ne olursa olsun anayasanın kuralları çerçevesinde iş yerinde ekmek yemeğe çalışan bir kişinin gidip ona ayak bağı olmasını anlamış değilim. Cumhuriyet Halk Partililerin bazı yorumlarda Ercan Düzgün buymuş, şu işi yapıyormuş diyerek yanlış konuşmaları hiç hoş değildir. Cumhuriyet Halk Partililere soruyorum. Madem arkadaş bu işleri yapıyor ise Metin Dönmez’in ne işi vardı” diye konuştu.
 

“BELEDİYE’DEN KAN KOKUSU GELİYOR”

Bu olayın hukuki boyutunun bulunduğu belirten Ordu “Kimse kimselere kapalı kapılar arasında beyanat vermeye çalışmasın. Ben bizi ilgilendiren konular hakkında açıklama yaparım. Çerkezköy Belediyesinin yapmış olduğu işler nedeniyle uyarıyorum. Belediyeden kan kokusu geliyor. Dürüst Cumhuriyet Halk Partililerin de bu olaya karıştıkları için üzüntü duyduğumuz ifade etmek istiyorum. Chp’li seçmenlere de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10