2013 yılı projeleri görüşüldü

Çorlu İlçe İdare Şube Başkanları toplantısı önceki gün saat 15.00’da Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan başkanlığında yapıldı.

Çorlu 15.03.2013 17:54:00 0
2013 yılı projeleri görüşüldü

 TECRÜBELİ, SORUNSUZ BİR KADROYA SAHİPLER

İlçe İdare Şube Başkanları, Belediye Başkanları, Ziraat ve Ticaret Odası Başkanları ile Köy ve Mahalle Muhtarlarının katıldığı toplantıda konuşan Kaymakam Doğan, ilçeye gelişinden bu yana yaptığı gözlemler neticesinde hem mahalli hem de idari birimlerin tecrübeli, sorunsuz bir kadroya sahip olduğunu gördüğünün ifade etti.
 

ÇALIŞMA VE SORUNLAR DİLE GETİRİLDİ

İlçe İdaresi ile ilgili çeşitli işler ve kanunların uygulanmasına yönelik özellikle; mesai saatleri uygulaması, kılık kıyafet uygulaması, resmi yazışma kuralları, tasarruf tedbirleri, resmi araçların kullanımı, Bayrak Kanunu, kamu binalarının temizliği, kamuya ait taşınmazlar, hizmetlerin vatandaş odaklı olması, etik kuralları, 4207 Sayılı Kanun uygulaması, memurların kurum içinde ve kurum dışında davranışları, kurumlar arası koordinasyon ve işbirliği gibi mevzuatlara riayet edilmesi gerektiği üzerinde duran Kaymakam Doğan’ın konuşmasının ardından katılımcılar da ilçede yapılan çalışmaları ve sorunları dile getirerek 2012 yılında yapılan çalışmalar ve faaliyetler değerlendirdi.
 

2013 PROJELERİ DE GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda 2013 yılı projeleri ile kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular da görüşüldü. Toplantının son bölümünde İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10