Yavuz'dan şampiyon takıma yemek

Kırklareli Birinci Amatör Lig'te namağlup şampiyon olarak süper Amatör Lig'e çıkan Demirköyspor'a Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz yemek verdi.

17.03.2013 16:43:00 0
Yavuz

 Bahama restaurantta verilen yemeğe futbolcuların dışında CHP İl Genel Meclis Üyesi Saffet Üresin, MHP İl Genel Meclis Üyesi Selahattin Birkaya, Orman İşletme Müdürü İhsan Ceylan, Demirköy iş adamlarından Tahir Çetin. ASKF Başkanı Hasan Başdemir, Kırklareli Gençlik Spor Şube Müdürü Metin Delmecioğlu, Şube Müdürü Bekir Bardak da katıldı. 

 

“KALBİMİZDE HERZAMAN OLACAK”

Yemek öncesi bir konuşma yapan Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz; "Değerli arkadaşlar, önce şampiyonluk için hepinizi kutlarım. Kar kış demeden gösterdiğiniz başarıyı takdir etmemek mümkün değil. İlçenin ismini spordaki başarıyla duyuran tüm sporcularla ve yönetimiyle gurur duyduk. Sporda Demirköy'ün potansiyelinin değerlendirilmesi için belediye olarak geldiğimiz ilk günden itibaren elimizdeki imkanları seferber ettik. Genç sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz. Hepinizle gurur duyuyorum. Hedefimiz başarıların devamını kılmak olsun. Herkesin tuttuğu bir takım var ama artık Demirköylülerin tuttuğu bir Demirköyspor var. Kalbimizdeki yeri her zaman başka olacak" dedi.
 

“ŞAMPİYONLUK HESABI YAPTIK”

Demirköyspor'un genç Başkanı Cem Ünsur ise futbolcuların imzaladığı bir formayı belediye başkanına verirken yaptığı konuşmada; "Senelerce Demirköyspor'da futbol oynadım,  şampiyonluklar yaşadım. Bırakmayı düşündüğüm son demlerimde takıma nasıl faydalı olurum diye düşünürken yönetim boşluğu olmaması için genç bir yönetim oluşturarak yönetime talip olduk. Seçilir seçilmez şampiyonluk hesapları yapmaya başladık. Takımı gençleştirerek lige girdik. İkinci yılında ise eksikliklerimizi görerek yine Demirköyspor'da oynamış 3 arkadaşı transfer ettik. Üç kademede büyük başarı sağlayan tecrübeli futbolcularla gençleri kaynaştırdık. Süper bir takım oluşturduk. Ve hiç yenilmeden namağlup olarak şampiyon olduk. Demirköy'ün tarihinde bu bir ilk oluyor. Hepimiz çok mutlu olduk. Bizi her konuda destekleyen ve bu yemeği veren belediye başkanımıza iş adamlarından Tahir Çetin'e, bütün maçlarımızı takip eden bizleri hiç yalnız, bırakmayan maddi manevi destek sağlayan Sayın CHP İl Genel Meclis Üyesi Saffet Üresin'e ve MHP İl Genel Meclis üyesi Selahattin Birkaya'ya takımımıza destek sağlayan herkese teşekkür ederim. Başarılarımızın devamı için herkesi takımımıza destek vermeye çağırıyorum" dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10