Girişimci adayları sertifikalarını aldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğiyle; 04-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' sertifika töreni önceki gün gerçekleştirildi.

Çorlu 17.03.2013 16:43:00 0
Girişimci adayları sertifikalarını aldı

 GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SONA ERDİ

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan törende yaptığı konuşmada; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB'in ortaklaşa gerçekleştirdiği "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sonucunda gerçekleşen sertifika töreninde bir aradayız. Ben bu güzel faaliyetten dolayı Çorlu TSO'ya ve KOSGEB'e teşekkür ediyorum. Günümüzde dünya piyasasıyla rekabet eder duruma geldik. Ne ürettiğiniz, ne yaptığınız önemli değil. Eğer yaptığınız işi diğerlerinden daha farklı yapabiliyorsanız, daha iyi yapabiliyorsanız başarılı olursunuz. Bunun için aldığınız akademik eğitiminiz muhakkak vardır” dedi. 
 

EN BÜYÜK TEMENNİMİZ İSTİHDAM YARATMANIZ

Çorlu TSO Başkanı İsmail Güleroğlu da Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgedeki girişimci adaylarına yönelik çalışmalarının KOSGEB'in de destekleriyle devam ettiğini ifade etti. KOSGEB Tekirdağ Hizmet Merkezi Müdürü Özay Cebeci; "Öncelikle sertifika almaya hak kazanan katılımcılara sertifikalarının hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu girişimcilerimiz ileriki yıllarda karşımıza büyük işletmelerin sahipleri olarak çıkarlar. Bu programla gelecekte kurulacak inovatif işletmelerin temellerini imza atmış olduk. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu'nun her zaman bizimle işbirliğine açık tutumundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Biz KOSGEB olarak odalarla, derneklerle, belediyelerle ve diğer tüm paydaşlarla birlikte öğrencilere, KOBİ'lere ulaşmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10