MHP’DE ŞOK GELİŞME

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, genel merkez tarafından görev alındı. 1998 yılından bu yana ilçe başkanı olarak görev yapan Mustafa Ordu’nun görevden alma yazıs?

Çerkezköy 18.03.2013 14:58:00 0
MHP’DE ŞOK GELİŞME

 

YENİ YÖNETİM GÖREVLENDİRİLDİ
Bunun üzerine hareketli dakikaların yaşandığı MHP camiasında telefonla görüş sorduğumuz Mustafa Ordu, parti içinde bir takım restleşmeler olduğunu, ama kendisine henüz bir şeyin tebliğ edilmediğini, bunun üzerine kendisinin istifa etmeyi bile düşündüğünü söyledi.
 
YENİ YÖNETİM
Koray Önsel başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:  “Erkut Özkul, Ahmet Sezer, Lütfi İğrek,  Samet Toz, Seçkin Tunç, Sefer Kılıç, Arsel Özdemir, Zerrar Duran, Fırat Boz, Ali Dönmez, Ali Tefon, Kadir Şimşek, Bilgenur Şimşet, Adnan Akan, Turabi Karagöz, Niyazi Özdemir, Mehmet Kar, Samet Toz, Fatih Berber, Celalettin Macit, Recep Kardeş, İsmail Bıyıklı, Mustafa Yavaş, Nurettin Akın, Özkan Başaran, Ahmet Kurt, Yahya Keleş, Sinan Gani, Özdemir Çoşkun, Torun Torun, Abdülkadir Okay, Zakir Diler, Osman Genç, Ayşe Yurtkuran, Ahmet Gürsoy, Sedat Benli, Engin Yazar ve Zeynel Abidin Gelen”
 
AÇIKLAMA YAPMAKTAN VAZGEÇTİ
Dün akşam saat 19.00’da basın açıklaması yapacağını söyleyen Mustafa ordu, daha sonra görevden alınmaya ilişkin kendisine herhangi bir tebliğ yapılmadığı ve yazı gelmediği gerekçesi ile açıklama yapmaktan vazgeçti. Ordu akşam saat 19.00’da teşkilatta partililerle bir araya gelirken, toplantıda Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ve MHP Eski Milletvekili Kemalettin Nalcı da hazır bulundu.
 
BU DAVRANIŞ YANLIŞ
Kendisinin 2004 yılında Genel Merkezin kararı ile İlçe Başkanı iken görevden alındığını ifade eden Nalcı “Mustafa Ordu Milliyetçi Hareket Partisi’ne varını yoğunu veren ve partisine tapan kişilerden biridir. Genel Merkezin böyle bir kağıt ile görevden alma davranışını tasvip etmiyorum. Bunu her yerde de söyleyebilirim. Genel Merkezin Mustafa Ordu’yu çağırıp seninle bu dakikadan sonra devam edemeyeceğiz ve istifa etmen gerekiyor demesi gerekiyordu. Tekirdağ’a göndermiş olduğu ve kimden geldiği bilinmeyen yazı ile bu davranışı yapması yanlıştır” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10