İlçe başkanlığını aldılar, ama inancımı alamadılar

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinden alınan Mustafa Ordu, gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. Ordu “Ben işimi en güzel şekilde yapmış olmanın haklı gururunu

Çerkezköy 20.03.2013 00:18:00 0
İlçe başkanlığını aldılar, ama inancımı alamadılar

 Çerkezköy Haber – MHP Genel Merkezi tarafından MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevinden alınan Mustafa Ordu, dün saat 16.30’da parti teşkilatında basın açıklaması yaptı.

 

KONYA TEŞKİLATI İLE AYNI KONUMDA

Yeni oluşturulan yönetimde adı geçen Sinan Gani, Ali Dönmez,  Mustafa Yavaş, Sedat Benli, Torun Torun ve Lütfi İğrek’in bu gelişmelerden haberlerinin olmadıklarını ifade ettiklerini söyleyen Ordu “Çerkezköy Teşkilatı, Konya teşkilatı kadar ciddiye alındı.  Onlara uygulanan presüdürün aynısı bize uygulanmıştır” dedi.
 

BAŞKAN OLMASAK DA HİZMETE DEVAM

Devir teslim işleminin bugün 17.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılacağını belirten Ordu “Ben işimi en güzel şekilde yaptığıma inanıyorum. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını savundum. Asgari ücretle geçinmekten aciz düşmüş insanımızın tercümanı oldum. Göreve geldiğim günden bu güne kadar dik durdum. Benden ilçe başkanlığını aldılar.  İçimde var olan inancımı alamadılar. Bugüne kadar söylediklerimde virgül ve ünlem işaretlerine dikkat ederken bundan sonra hiçbir işarete dikkat etmeden hizmetime devam edeceğim” dedi.
 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Yeni oluşturulan yönetime başarılar dileyen Ordu “Atamayla birlikte partiye yeni katılan arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.  Partiye katılımları inşallah katkı sağlar. İnşallah bizim kazandığımız 2 belediyenin üstüne çıkarlar ve tüm belediyeleri kazanırlar. Bu şerefli ailenin onurlu üyeleri olarak kalırlar. Daha önce örneklerini gördüğümüz gibi namus dediğimiz oylarına seçimlerde sahip çıkarlar ve kötü örneklerinin durumuna düşmezler” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10