Veliköyspor dört köşe 4-0

Süper Amatör Lig’de son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile zirve yarışından uzaklaşan Veliköyspor ligin 13.hafta karşılaşmasında evinde Marmaracıkspor’u konuk etti. Rakibi karşısın

20.03.2013 21:37:00 0
Veliköyspor dört köşe 4-0

 Çerkezköy Haber - Ligde son dört haftada sadece bir puan toplayan Veliköyspor Marmaracıkspor’u dört golle geçerek kendine geldi.

 

VELİKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

Veliköy Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 13.00’de başladı. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Veliköyspor etkili bir futbol ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Veliköyspor gol için tüm hatları ile yüklendi. Marmaracıkspor ise Veliköyspor karşısında istediği oyunu sergileyemedi. Ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Veliköyspor arzuladığı gole karşılaşmanın 30.dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Ömer düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Veliköyspor’u 1-0 öne geçirdi.
 

TEMSİLCİMİZ ETKİLİ MÜCADELE SERGİLEDİ

Karşılaşmada öne geçen Veliköyspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi.
Skor avantajını arkasına alan temsilcimiz Veliköyspor sağlı sollu ataklarla rakip yer alana oyunu yıkmaya başladı. Marmaracıkspor ise savunmasında sık sık hatalar yapmaya başladı. Baskısını iyice artıran Veliköyspor istediği ikinci golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın 39.dakikasında sağ kanattan rakip defansın arkasına iyi sarkan Gökhan Balıkçı rakibi tarafından ceza sahası içinde düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi penaltıyı es geçerken, bu dakikada Veliköyspor’lu oyuncular ve teknik heyet karşılaşmanın hakemine büyük tepki gösterdiler. Müsabakanın ilk devresinin son dakikalarında gelişen karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmayınca ilk devre Veliköyspor’un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
 

KONUK EKİP SIK SIK HATA YAPTI

İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devrenin başlaması ile birlikte Veliköyspor ataklarını sürdürdü. Marmaracıkspor ise en azından beraberlik için mücadele ettiği karşılaşmada istediği oyunu temsilcimiz karşısında sergileyemedi. Veliköyspor karşılaşmanın ikinci devresinde farkı açmak için tüm hatları ile Marmaracıkspor yarı alanına oyunu yıktı. 50.dakikalarda bu kez sahneye Gökhan Balıkçı çıktı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde Musa’nın pasını iyi değerlendiren Gökhan Balıkçı skoru 2-0 yaptı. Farkın ikiye çıkması ile birlikte Veliköyspor müsabakada daha rahat bir oyun sergiledi. Marmaracıkspor kontra ataklarla gol aramaya çalıştı.
 

FARK AÇILDI

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarına doğru Veliköyspor etkinliğini sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Veliköyspor birçok net gol pozisyonundan da yararlanamadı. Veliköyspor karşılaşmada üçüncü gole günün en etkili ismi Musa ile ulaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Sinan’ın vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Musa topu boş ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 80. dakikasında ise ani gelişen Veliköyspor atağında az adamla yakalanan Marmaracıkspor savunması tehlikeyi uzaklaştıramayınca Veliköyspor Musa’nın ayağından kazandığı gol ile farkı dörde çıkardı.
 

VELİKÖYSPOR PUANINI 21'E ÇIKARDI

Karşılaşmanın son bölümleri ise Veliköyspor’un üstünlüğü ile geçti. Marmaracıkspor en azından bir gol için geliştirdiği ataklarda istediği golü bir türlü bulamadı. Müsabakanın son dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca müsabaka Veliköyspor’un 4-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı. Veliköyspor aldığı üç puan ile puanını 21'e çıkartırken, Marmaracıkspor ise 15 puanda kaldı.
 

''GALİBİYETİ HAKETTİK''

Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ahmet Sarı, Marmaracıkspor karşısında müsabakanın ilk dakikasından son dakikasına kadar üstün bir futbol sergilediklerini ve hak ettikleri bir galibiyeti hanelerine yazdırdıklarını belirterek “ Takım olarak galibiyete ihtiyacımız vardı. Geçtiğimiz haftalarda Sanayispor karşısında üç topumuz direkten dönmüştü. Muratlı Belediyespor karşısında ise iyi bir mücadele ortaya koymamıza rağmen karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık. Veliköyspor iyi bir takım. İyi bir takım olduğunu da bu hafta göstermiştir. Karşılaşmanın hakemi ise çok kötü bir yönetim gösterdi. İyi bir müsabaka oldu. Oyuncularımın Marmaracıkspor karşısında sergiledikleri performanstan dolayı kendilerini tebrik ediyorum'' dedi.
 

''KALAN HAFTALARI EN İYİ ŞEKİLDE TAMALAMAYA ÇALIŞACAĞIZ''

Sarı,  Lig'in bitimine dört hafta kaldığını belirterek “ Bu hafta sonunda ilçemiz temsilcilerimizden Sitespor ile karşı karşıya geleceğiz. Sitespor bu karşılaşmayı ölüm kalım olarak değerlendiriyor. Biz Sitespor’un durumuna bakmadan sahaya çıkıp galip gelmek istiyoruz. Lig'de kalan dört haftayı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10