Kırklarelispor telafi arıyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Kulübü Başkanı Volkan Can ve Teknik Direktörü Bilgin Erdem hafta sonunda kendi evinde konuk ettikleri Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasından 3 puan kaybetme

20.03.2013 21:37:00 0
Kırklarelispor telafi arıyor

 Çerkezköy Haber - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, hafta sonu oynanan Körfez Futbol Kulübü maçında kaybedilen puanı telafi edeceklerini söyledi.

 

“OF MAÇINI KAZANACAĞIZ”

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada ellerine geçen fırsatı iyi değerlendiremeyip Play-off şanslarının zora girmediğini belirterek, "Elimize geçen fırsatı değerlendiremedik. Üç haftadan beri aldığımız galibiyet serisini dördüncü haftaya taşıyamadık. Körfez Futbol Kulübü maçı bizim için çok önemli bir maçtı. Bu maçı kazanmış olsaydık Play-off oynayabilecek takımlar arasında girme oranımız daha yüksek olacaktı. Kırklarelispor olarak böyle kritik maçları kazanamıyoruz. Körfez Futbol Kulübü ile oynadığımız kritik maçta puanı yine rakibimize verdik. Şuan daha karamsarlığa bağlayacak bir durum yok. İnşallah önümüzdeki Ofspor karşılaşması ile Körfez Futbol Kulübü maçını telafi edeceğiz" dedi. 
 

“SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ”

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem ise hafta sonu kendi sahalarında karşılaştıkları Körfez Futbol Kulübü maçında 3 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Ligde geçmişe bakmayacaklarını ifade eden Erdem, şöyle konuştu: "Körfez Futbol Kulübü'nü tebrik ediyorum. Küçük bir kredimiz vardı onuda tükettik. Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasını geride bırakarak, önümüzdeki maçlara hazırlanıyoruz. Ligde çok kaliteli takımlar var. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yılmadan, heyecanımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Bundan sonra çok önemli maçlarımız var. Bu takımın ligde ilk 5 arasına gireceğine kimse inanmamıştı. Futbolcularımızın inancı ve hırsı ile ilk 5 içerisine girdik. Ben futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Heyecanımız devam ediyor" diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10