Akşamın karanlığını ayyıldız ile aydınlattılar

Çerkezköy semalarında iki adet paramotor ile pilotlar Çerkezköy halkının meraklı bakışları arasında Çerkezköy semalarında 30 dakika şehir turu atarken, şehir merkezindeki vatandaşların da ilgi od

21.03.2013 20:42:00 0
Akşamın karanlığını ayyıldız ile aydınlattılar

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy, Başkan Yardımcısı Arslan Hamza Algül ve Çerkezköy temsilcisi Murat Serin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 98. yıl dönümü dolayısıyla paramotorları ile uçarak, Çerkezköy semalarında Türk bayrağı açtılar.

 

ÇERKEZKÖY SEMALARINDA KAYBOLDULAR

Gökyüzünde değişik akrobasi hareketler sergileyen pilotlar bu spontane gösteri ile genç yaşlı hemen herkesin hayran ve sessiz bakışları arasında akşam karanlığında Çerkezköy semalarında kayboldu. Tekirdağ Doğa Sporları Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy ve Başkan Yardımcısı Arslan Hamza Algün tarafından gerçekleştirilen etkinliğin 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anmak programından itibaren Tekirdağ olmak üzere bütün ilçelerde amaçlarının yapıldığı ifade edildi.
 

TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR

Havacılık sporunu insanlara tanıtmak, gençlere sevdirmek olduğunu belirten Tekirdağ Doğa Sporları Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy ve Başkan Yardımcısı Arslan Hamza Algün, paramotorlarına taktıkları ayyıldızlı bayraklarla ülkenin bölünmez bütünlüğünün simgesi, bağımsızlığımızın simgesi olan bayraklarda Çerkezköy semalarında dolaşmanın gururunu onları yerden izleyen binlerce insana da yaşattılar. Pilotlar Tepe Emlak Konutlarından havalanıp Çerkezköy Endüstri Meslek Lisesi’nin arka tarafından bulunan alanda iniş yaptılar.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10