Çerkezköyspor haftayı bay geçecek

U-19 Ligi’nde 6.hafta bugün oynanacak karşılaşmalar ile sona erecek. Temsilcilerimizin mücadele verdiği C Grubu’nda haftaya ikinci sırada giren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı haftayı bay geçerken,temsilcil

22.03.2013 22:11:00 0
Çerkezköyspor haftayı bay geçecek

 Çerkezköy Haber - U-19 Ligi A, B ve C Grupları’nda altıncı hafta karşılaşmaları bugün tamamlanacak.

 

10 PUANI BULUNUYOR

Geçtiğimiz hafta Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı ile Ahmet Taner Kışlalı Sahası’Nda karşı karşıya gelen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak haftayı üç puan ile geçmişti. Bu haftayı bay olarak geçecek Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı oynadığı beş karşılaşmada üç galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi elde ederek on puanla ikinci sırada yer aldı.
 

VELİKÖYSPOR BİR PUANLA KAPATMIŞTI

Ligde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise deplasmanda Sitespor U-19 Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı geçtiğimiz hafta evinde lider Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nı konuk etmişti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen ilerleyen dakikalarda rakibinin gelen kontra ataklarına engel olamayarak karşılaşmada mağlup duruma düştü. İlk devreyi mağlup kapatan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde rakip kaleyi abluka altına almasına rağmen istediği golü bulamamıştı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın uzatma dakikalarında kaydettiği golle karşılaşmadan da bir puan ile ayrılmasını bilmişti.
 

İLK GALİBİYETİNİ ALMIŞTI

Ligde mücadele eden Sitespor U-19 Futbol Takımı ise bir önceki hafta deplasmanda Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı’na konu olmuştu. Rakibi karşısında çok iyi bir futbol sergileyen temsilcimiz Sitespor U-19 Futbol Takımı ilk devrenin ilerleyen dakikalarında kaydettiği golle öne geçmişti. İlk devreyi önde tamamlayan Sitespor U-19 Futbol Takımı rakibinin gelen golüne engel olamadı. Kalan dakikalarda rakip kaleye yüklenen Sitespor U-19 Futbol Takımı bulduğu galibiyet golü ile karşılaşmadan da 3-2’lik skorla üstün ayrılmıştı.
 

13.00’DE BAŞLAYACAK

Sitespor U-19 Futbol Takımı ile Veliköyspor U-19 Futbol Takımı Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise bugün saat 13.00’de oynanacak.
 

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA

Ligde altı puanla dördüncü sırada bulunan Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı deplasmanda bir puanla son sırada bulunan Büyükyoncalıspor´ U-19 Futbol Takımı’na konuk olacak. Kapaklıspor U-19 Futbol Takımı için büyük öneme sahip olan karşılaşma Büyükyoncalı Sahası’nda oynanacak. Bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 

VELİKÖYSPOR GALİBİYET İSTİYOR

Haftaya lider durumda giren Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ise evinde Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nı konuk edecek. Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı bir önceki hafta deplasmanda Veliköyspor U-19 Futbol Takımı’na konuk olmuş rakibinin son dakikalarda gelen golüne engel olamayarak üç puandan olmuştu. Velimeşe Sahası’nda bugün oynanacak olan bu karşılaşma da saat 13.00’de başlayacak.
 

PUAN DURUMU

 

1- Velimeşe Belediyespor 10

 

2- Çerkezköyspor 10

 

3- Veliköyspor 8

 

4- Kapaklıspor 6

 

5- Saray Belediyespor 4

 

6- Sitespor 3

 

7- Büyükyoncalıspor 1

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10