Trakya Gazeteciler Birliği Derneği’nden nezaket ziyareti

Naci Akyazı başkanlığındaki Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Vali Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti. Şubat ayına kadar Basın Mensupları Derneği ile Gazeteciler Cemiyeti adı altında 2 farklı basın derneği

Tekirdağ 22.03.2013 22:31:00 0
Trakya Gazeteciler Birliği Derneği’nden nezaket ziyareti

 BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Ziyarette, birleşme çalışmalarındaki desteklerinden dolayı Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Ali Yerlikaya’ya teşekkür etti. Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı, Başkanvekili Özkan Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Tekirdağ’da mevcut durumda bulunan 2 derneğin birleşmesi sonucu gazetecilerin tek dernek çatısı altında toplandığını dile getiren Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı, Tekirdağ’da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.
 

HAYIRLI OLSUN

Tekirdağ’da görev yapan gazetecilerin tek dernek çatısı altında birleşmelerinden duyduğunu memnuniyeti dile getiren Başkan Dalgıç da “Tekirdağ’da basının tek dernek çatısı altında birleşmesi, basın sektöründe hem kalitenin artmasını sağlayacak hem de bu sektöre büyük bir güç katacaktır. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman gazeteciler derneğinin yanındayız. Hayırlı olsun” dedi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10