Kapaklı’yı AK Parti saflarına kazandıracağız

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, yerel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yaklaşan seçimlerde Kapaklı Belediye Başkan aday adaylığı sürecinin nasıl işleyeceği, MHP Çe

Çerkezköy 24.03.2013 16:49:00 0
Kapaklı’yı AK Parti saflarına kazandıracağız

 Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, yerel gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.

 

HERKES EŞİT MESAFEDEDİR

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde parti üyelerinin Kapaklı İlçesinde Belediye Başkanlığı aday adaylığı yarışı içerinde olabileceğini ancak, teşkilatın bu kişilere aynı mesafede bulunduğunu ifade etti. Demirbağ “Yerel seçimlere yaklaşık bir yıl gibi bir zaman kalmasına rağmen, her siyasi partide olduğu gibi bizim partimizde de aday adaylığı yarışı başlamış bulunmaktadır. Her biri diğerinden değerli gönüldaşlarımızın bu samimi talepleri, temayül yoklamaları, anketler ve yönetim kurulumuzun değerlendirmeleri sonucunda karara bağlanacaktır. Genel merkezin nihai kararında bu üç faktör etkili olacaktır” dedi.
 

KAPAKLI AK PARTİ’NİN OLACAK

Kapaklı Belediyesi’nin AK Parti saflarına katılacağını iddia eden Demirbağ “Kapaklı’nın ilçe edilmesinde Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatımız olağanüstü bir gayret sarf etmiştir. Talebimizi Başbakan’a ilettiğimizde sağ olsun olumlu karşılayarak Kapaklı’ya ilçe olma unvanını vermiştir. Şimdi Kapaklı Halkımızdan bunun sandığa yansımalarını bekliyoruz. Belde iken İlçe olmanın nimetlerinden orada oturan insanlarımız layıkıyla faydalanacaklardır. Biz gerek teşkilat gerekse parti olarak yapılması gerekeni yaptık” dedi.
 

BELDE KALMAMALIDIR

Kapaklı Belediyesi’nin, Kapaklı’da oturan halka, gerektiği gibi hizmet edemediğini ileri süren Demirbağ “Nüfusu 70 binlerde olan bir belediyenin hizmetleri hiç de görünen manzara gibi olmamalıydı. Kapaklı’da bulunan birçok konutta henüz içme suyu bulunmuyor. Bu şekilde bir yönetimin devam etmesi halinde Kapaklı belde görünümünden kurulamaz. Zira altyapıya dair kayda değer çalışmalar yapılabilmiş de değil. Kapaklı’nın modern bir ilçe görünümüne kavuşabilmesi ancak AK Parti misyonunu üstlenmiş olan bir başkan tarafından sağlanabilir. Yoksa Kapaklı’nın ilçe olması tabeladan öteye geçmemiş olur” ifadelerini kullandı.
 

DERELER ISLAH EDİLECEK

Kapaklı’dan geçen derelerin ıslahı konusunda da değerlendirmelerde bulunan Demirbağ “Orada yaşayan insanlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Hem Çerkezköy’de hem de Kapaklı’da dereler konusunda hükümet tarafından kapsamlı çalışmalara başlanacak. Biz bunu sadece Çerkezköy ya da Kapaklı Derelerinin ıslahı şeklinde değil de Ergene’nin ıslahı şeklinde değerlendiriyoruz.  Başbakanımızın bu konu hakkında bir talimatı bulunmaktadır. 3 milyar TL ödenek tahsisi edilmiştir. Bu çalışma uzun zaman alacaktır. Bu nedenle Çerkezköy ya da Kapaklı’nın ilk etapta derelerinin ıslahı söz konusu olmayabilir” diye konuştu.
 

ORDU’YA SAĞLIK VE BAŞARILAR

Demirbağ, Mustafa Ordu’nun görevden alınmasına ilişkin yorumda da bulundu. Demirbağ “Mustafa Ordu’nun görevden alınması elbette ki parti içi bir konudur. Ne var ki Ordu’nun görevden alınması pek de doğru olmamıştır. Ordu’nun yapmış olduğu açıklamalar ve bizim beyanatlarımız nedeni ile kendilerini kırmış olabiliriz. Ben kendisine hakkımı helal ediyorum. Kendisine bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10