Engelsiz Masallar son kez gösterimde

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri tarafından kurulan ve Zeynep Kısmet ile Furkan Akışık’ın yönettiği Engelsiz Masallar Müzikhol Ekibi “Pamuk prenses ve yedi cüceler” oyunu yoğ

Çerkezköy 24.03.2013 16:49:00 0
Engelsiz Masallar son kez gösterimde

 Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri Halk Eğitimi Merkezi Gösteri Salonu'nda 'Engelsiz Masallar' adlı müzikal oyunu bir kez daha sahneleyecek.

 

“BU AKŞAM SAHNELENECEK”

Tiyatro hakkında bilgi veren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, bugün akşam Halk Eğitimi Merkezi Gösteri Salonu'nda oynanacak tiyatroya tüm Çerkezköylüler'i davet etti.  Son çalışma ile birlikte hazırlıkların sona erdiğini belirten Çetinkaya “Zeynep Kısmet ile Furkan Akışık’ın yönettiği Engelsiz Masallar Müzikhol Ekibi’nin “Pamuk prenses ve yedi cüceler” oyunu son kez vizyona girecek. Mayıs ayında ise Sakatlar Haftası etkinlikleri çerçevesinde yeni oyuna başlayacağız. Bu tiyatroyu vatandaşlarımızın talebi üzerine son kez sergilemek istedik” dedi.
 

KAYIT YAPTIRSINLAR

Bu yıl Sakatlar Haftasını çok güzel kutlamak istediklerini belirten Çetinkaya “Bu hafta etkinlikleri kapsamında askerlik programı için askerliğini yapmamış ve askerlik yaşını geçmiş engellerimiz bir günlük askerlik programına katılmak için derneğimize gelip kayıtlarını yaptırması gerekiyor” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10