Çerkezköyspor kendi evinde hezimete uğradı 1-5

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor 22.hafta karşılaşmasında evinde Sultangazispor’u konuk etti. Güçlü rakibi karşısında özellikle savunma hatalarından goller yiyen Çerkez

26.03.2013 18:13:00 0
Çerkezköyspor kendi evinde hezimete uğradı 1-5

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Ligde taraftarı karşısına çıkan Çerkezköyspor Sultangazispor karşısında en farklı mağlubiyetini aldı.

 

13.30’DA BAŞLADI

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda dün saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Hakan Semerci yönetirken, yardımcılıklarını ise Emre Yılmaz, İhsan Korhan Başer ve Fırat Emre Kırdar yaptı. Ev sahibi ekip Çerkezköyspor karşılaşmaya Ersin, Mesut, Atalay, Cihan, Bekir, Hakan, Gökhan Doğan, Samet, Ersin, Fırat ve Ali ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Sultangazispor ise karşılaşmaya İlkay, Cem, Oğuz, Serhat, Mehmet, Volkan, Remzi, Samet, Serkan, Yusuf, Erdem kadrosu ile çıktı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR ATAK BAŞLADI

Karşılaşmaya Çerkezköyspor’un başlama vuruşu ile başlanırken, ilk dakikalar orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İlerleyen dakikalara doğru organize ataklarla rakip kalede atak geliştiren temsilcimiz Çerkezköyspor karşılaşmada ilk önemli pozisyonu altıncı dakikada yakaladı. Sağ kanattan Fırat ile gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Hakan Olgan’ın yerden sert vuruşu kaleci İlkay’da kaldı. İlk dakikalarda savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyan konuk ekip Sultangazispor ilerleyen dakikalarda kontra ataklarla Çerkezköyspor savunmasını zorladı.
 

KONUK EKİP REMZİ İLE ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın 10.dakikasında konuk ekip Sultangazispor öne geçti. Sağ kanattan atılan topla ceza sahası dışında topla buluşan Remzi’nin sert vuruşunu kaleci Ersin sektirdi. Dönen topu iyi takip eden Remzi bir kez daha topa vurdu. Kaleci Ersin’den tekrar dönen topu iyi takip eden Remzi üçüncü vuruşunda topu ağlarla buluşturdu. Golün ofsayt olduğunu belirten Çerkezköyspor’lu oyuncular karşılaşmanın hakemi Hakan Semerci’ye bu pozisyon için itirazda bulundu.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Kalesinde gördüğü şok golün ardından toparlanamayan temsilcimiz ilerleyen dakikalarda vasat bir futbol ortaya koydu. Savunmadan çıkmakta zorlanan Çerkezköyspor karşısında organize ataklarla etkili olmaya çalışan konuk ekip 12.dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Mehmet’in vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. Kontra ataklarla Çerkezköyspor savunmasına zor anlar yaşatan Sultangazispor 13.dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan atılan topla defansın arkasına iyi sarkan Serkan kaleci Ersin’in hatasından iyi faydalanarak topu boş ağlara gönderdi.
 

OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTUK

Arka arkaya gelen iki golle birlikte oyun disiplininden kopan temsilcimiz istediğini elde edemedi. Defans arkasına atılan toplarla etkili olan Sultangazispor 20.dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sol kanattan defans arkasına atılan topta hareketlenen Serkan kaleci Ersin’den topu kurtardı. Sol çaprazda topla buluşan Serkan’ın kaleye gönderdiği topu Bekir son anda kornere attı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR BASTIRDI

Karşılaşmanın 22’inci dakikasında Sultangazispor’da serbest vuruşta topun başına geçen Oğuz’un vuruşunu Ersin kontrol etti. Çerkezköyspor karşılaşmanın 26’ıncı dakikasında ilk önemli tehlikesini yarattı. Sağ kanattan Fırat ile paslaşan Gökhan Doğan ceza sahası içine girdi. Ortasında savunma topu uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan Ersin kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ersin’in vuruşunu İlkay son anda çıkarttı. Sağlı sollu ataklarla farkı indirmeye çalışan Çerkezköyspor’da 30.dakikada seri çalımlarla ceza sahası içine giren Fırat’ın vuruşu az farkla auta çıktı.
 

FARK ÜÇE ÇIKTI

37’inci dakikada Bekir’in kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Cihan’ın vuruşu üstten auta çıktı. 40.dakikada ise ceza sahası dışında topla buluşan Bekir’in vuruşu auta çıktı. Rakibi karşısında savunmada hata yapmayan konuk ekip üçüncü gol için kontra toplarla etkili oldu. 41.dakikada defansın arkasına atılan topta Erdem kaleci Ersin ile karşı karşıya kaldı. Ersin’in üzerinden topu ağlara gönderen Erdem skoru 3-0 yaptı.
 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

Üç farkı yakalayan konuk ekip Sultangazispor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Çerkezköyspor ise ilk devre tamamlanmadan farkı indirmeye çalıştı. 45.dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Sultangazispor’da Yusuf’un vuruşu üst direkten döndü. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi 3-0 sona erdi.
 

EMRAH ÇİLİNGİR CANLANDIRDI

İlk devreyi üç farklı mağlup kapatan temsilcimizde Cihan’ın yerine Gökhan Küçük, Ali’nin yerine ise Serkan dahil oldu. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile kendine gelen Çerkezköyspor savunma ağırlıklı oynayan rakibi karşısında etkili hücumlar geliştirdi. 47.dakikada Fırat’ın kullandığı kornerde iyi yükselen Bekir’in vuruşu direği sıyırdı. 59.dakikada karşılaşmanın hakemine itirazda bulunan Ersin sarı kart ile cezalandırıldı. 52.dakikada Çerkezköyspor üçüncü oyuncu değişikliğine giderek Samet’in yerine Emrah Çilingir dahil oldu. Emrah Çilingir’in oyuna girmesi ile birlikte sağ kanadı müthiş kullanan temsilcimiz farkı indirmek için var gücüyle mücadele etti.
 

10 KİŞİ KALDIK

60.dakikada sağ kanattan Emrah Çilingir kendi çabalarıyla ceza sahası içine girdi. Emrah’ın ceza sahası içine gönderdiği topta savunma Ersin’den önce dokundu. 64.dakikada Çerkezköyspor Gökhan Doğan’ın direkt kırmızı kart görmesi ile on kişi kaldı. İkili bir pozisyonda rakibine müdahalede bulunan Gökhan Doğan hakem tarafından kırmızı kart gördü. Bu pozisyonda Çerkezköyspor’lu oyuncular karşılaşmanın hakemine büyük tepki gösterdi.
 

GOLÜ ERSİN İLE BULDUK

Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz sağ kanatan etkili geldi. Emrah Çilingir’in ortasında topla buluşan Ersin’in vuruşunu kaleci son anda çıkarttı. 71.dakikada sağ kanattan Emrah Çilingir ile Çerkezköyspor etkili geldi. Emrah’ın enfes pasına mükemmel bir vuruş gerçekleştiren Ersin topu ağlara göndererek farkı ikiye indirdi. Golle birlikte büyük moral bulan Çerkezköyspor farkı bire indirmek için rakip kaleye yüklendi. Konuk ekip Sultangazispor ise kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. 73.dakikada ceza sahasına iyi sarkan Erdem Atalay tarafından düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi Atalay’a sarı kart verdi. Bu pozisyonun ardından kullanılan serbest vuruşta Oğuz’un vuruşu auta çıktı.
 

DOKUZ KİŞİ İLE TAMAMLADIK

77.dakikada Çerkezköyspor karşılaşmada dokuz kişi kaldı. Rakibi ile ikili mücadele sonrası Atalay ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Rakibinin iki kişi eksik kalması ile tamamen rahatlayan konuk ekip 80.dakikada Serkan ile önemli pozisyondan yararlanamadı. Dokuz kişi kalmasına ataklar geliştiren Çerkezköyspor karşılaşmanın hakeminin verdiği kararlar nedeniyle oyun disiplininden koptu. 86.dakikada Çerkezköyspor savunmasını az adamla yakalayan Sultangazispor’da Yusuf ceza sahası içine girerken Bekir tarafından düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi de penaltı atışını gösterdi. Bu pozisyonda Bekir sarı kart gördü. Topu başına geçen Oğuz kaleci ve topu ayrı yerlere göndererek skoru 4-1 yaptı.
 

23 PUANDA KALDI

Bu golden iki dakika sonra fark dörde çıktı. Sağ kanattan gelişen atakta Serkan topu bekletmeden Arda ile buluştu. Kaleci Ersin’in önde olduğunu gören Arda şık bir vuruş ile skoru 5-1 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı. Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Çerkezköyspor 23 puanda kalırken, Sultangazispor ise 43 puanla şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Maçta kötü bir yönetim gösteren hakem triyosu ise sahadan tepkilerle ayrıldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10