Sitespor kendine geldi 2-0

Süper Amatör Lig 15.hafta karşılaşmasında temsilcilerimiz Sitespor ile Veliköyspor Veliköy Sahası’nda üç puan mücadelesi verdi. Ligden düşmeme mücadelesi veren Sitespor Veliköyspor’u 2-0’lık s

27.03.2013 18:46:00 0
Sitespor kendine geldi 2-0

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig 15.hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sitespor konum itibariyle rahat olan Veliköyspor’u iki golle geçerek kalan haftalar öncesi ligde kalmak adına umutlandı.

 

SAAT 16.00’DA BAŞLADI

Veliköy Sahası’nda Pazar günü saat 16.00’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın çalan ilk düdüğü ile birlikte Veliköyspor kontrollü bir futbol sergileyerek ileride gol aramaya çalıştı. Sitespor ise kontra atak bir futbol oynamayı tercih etti. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Veliköyspor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak konuk ekip önünde öne geçmek istedi. Ancak istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İlerleyen dakikalara doğru Sitespor karşılaşmaya ortak olmaya başladı.
 

İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI

Her iki ekibinde geliştirdiği ataklar golü getiremedi. İlk devrenin son bölümlerine doğru her iki ekipte ataklarını sıklaştırdı. Öne geçip soyunma odasına avantajlı girmek isteyen ekipler istediklerini elde edemediler. İlk devrede kalan dakikalar içerisinde başka gol olmayınca ilk devre golsüz sona erdi.
 

SİTESPOR TEHLİKELİ OLMAYA BAŞLADI

İkinci devrenin başlaması ile birlikte Veliköyspor gol için ataklarını sürdürdü. Sitespor ikinci devrenin ilk dakikalarında kontrollü oyununu sürdürerek gol aramaya çalıştı. Dakikalar ilerledikçe Veliköy’de heyecanda artmaya başladı. Oyunda kontrolü tamamen eline alan Sitespor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarına doğru etkinliği artırmaya başladı. Gol için iyice yüklenen konuk ekip Sitespor tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı.
 

SİTESPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci devresinin ortalarına doğru Sitespor geliştirdiği organize bir atakta Türker ile golü bularak öne geçti. Golün ardından Sitespor oyuncuları büyük bir sevinç yaşarken, Veliköyspor ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı. Veliköyspor golün ardından beraberlik için mücadele verirken, Sitespor ise ikinci gol için yüklenmeye başladı. Beraberlik için tüm hatları ile gol aramaya çalışan Veliköyspor risk almaya da başladı.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Ataklarını sürdüren Sitespor ilk golün ardından on dakika sonra geliştirdiği organize atakla ikinci golü buldu. Kadir’in ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkaran Sitespor oyunda skor anlamında rahat bir nefes aldı. Kalan dakikalar içerisinde ilk olarak farkı bire indirmek isteyen Veliköyspor istediği golü bir türlü bulamadı. Skor avantajını arkasına alan Sitespor kontra ataklarla Veliköyspor kalesine üçüncü gol için yüklenmeye devam etti.
 

SİTESPOR UMUTLANDI

Geriye kalan dakikalar içerisinde her iki ekip tarafından geliştirilen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma hakemin çalan son düdüğü ile birlikte sona erdi. Veliköyspor aldığı mağlubiyet ile 21 puanda kalırken, son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile düşme potasında yer alan Sitespor ise bu galibiyet ile puanını 14’e yükselterek son haftalar öncesi ligde kalmak adına umutlandı.
 

“BU MÜCADELE İLE LİGDE KALACAĞIZ”

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Ligde bu hafta çok önemli bir karşılaşmaya çıktı. Veliköyspor’a kaybettiğimiz anda ligde kalma adına bütün ümidimizi kaybedecektik. Ancak futbolcu kardeşlerimiz rakibi karşısında çok iyi bir futbol ortaya koyarak karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bildiler. Ligin tamamlanmasına üç hafta kaldı. Son üç haftada Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorluspor ve Şarköyspor karşılaşmalarından puan yada puanlar almak istiyoruz. Ligde kalmak için bütün mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Veliköyspor karşılaşmasında üstün bir futbol sergileyen futbolcu kardeşlerimizi de mücadelesinden ötürü kutluyorum” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10