Dönmez’den Çerkezköyspor’a kahvaltı jesti

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor’a Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Dönmez tarafından Sultagazispor karşılaşması öncesi kahvaltı verildi.

27.03.2013 18:46:00 0
Dönmez’den Çerkezköyspor’a kahvaltı jesti

 GOLDEN PALAS OTEL’DE DÜZENLEDİ

Golden Palas Otel’de önceki gün saat 10.00’da gerçekleştirilen kahvaltıya Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular ile teknik heyet katıldı.
 

BAŞARILAR DİLEDİ

Yapılan kahvaltının ardından konuşma gerçekleştiren CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez” Çerkezköyspor futbolcu, teknik ekip ve yönetimine bu kahvaltıya iştirak ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah futbolcu kardeşlerimiz ligin kalan karşılaşmalarında ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerdir. Bundan sonraki karşılaşmalarda hepsine başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Takıma kahvaltı veren Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin Dönmez’e teşekkür eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Biz birçok partimizden böyle organizasyonlar bekliyoruz. Maddi desteğin yanında manevi şekilde de yanımızda olduklarını hissetmek istiyoruz. CHP’ye bu yönde bir adım attığı için teşekkür ediyorum” dedi. Kahvaltıda takım adına konuşma gerçekleştiren kaptan Fırat Işık “ Bizleri burada ağırladığınız için siz CHP teşkilatına ve size teşekkür ediyorum. Siyasi hayatınızda sizlere başarılar dilerim” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10