Eğitime bir destek daha

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Serhat Emlak sahibi Tazebey Ercan tarafından Tepe Ortaokulu’na Fen ve Teknoloji sınıfı yaptırıldı.

Çerkezköy 27.03.2013 18:48:00 0
Eğitime bir destek daha

 EĞİTİME DESTEK GELDİ

Çerkezköy’de daha önce birçok firmanın çeşitli okullara benzer destek vermesinin ardından bu kez de Serhat Emlak sahibi Tazebey Ercan tarafından eğitime destek geldi. Tepe Ortaokulu’na Fen ve Teknoloji sınıfı kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Ercan, “Eğitimi her zaman destekliyorum. Eğitime destek olmaktan da mutluluk duyuyorum.  İleriki yıllarda eğitime olan desteğim sürecek” dedi.
 

ERDOĞAN’DAN PLAKETLİ TEŞEKKÜR

Tepe İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Naz Erdoğan, Serhat Emlak sahibi Tazebey Ercan’a teşekkür etti. Erdoğan, Serhat Emlak sahibi Tazebey Ercan’a hem okul aile birliği olarak, hem de okul adına teşekkür plaketi takdim etti.  Tepe Ortaokulu Müdürü Fahrettin Karaman da,  Serhat Emlak tarafından okula kazandırılan Fen ve Teknoloji sınıfından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘”Tazebey Ercan’a okulumuza kazandırdığı Fen ve Teknoloji sınıfına katkılarından dolayı okulumuz adına teşekkür ediyorum. Oluşturulan sınıfımızda akıllı tahta, projeksiyon cihazı, deney malzemeleri ve dolaplar bulunuyor” ifadelerini kullandı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10