Veliköyspor’da tek hedef galibiyet

Süper Amatör Ligde rahat konumda bulunan Veliköyspor ligin 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda Ulaş Belediyespor’a konuk olacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Ulaş Belediyespor karşısında gal

29.03.2013 18:31:00 0
Veliköyspor’da tek hedef galibiyet

 Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin on altıncı hafta mücadelesinde deplasmanda Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 
VELİKÖYSPOR ULAŞ BELEDİYESPOR’A KONUK OLACAK
Veliköyspor ligin 16.haftasında deplasmanda Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Ulaş Belediyespor karşılaşmasına hazırlanan Veliköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. İki ekip ligin ilk devresinde Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelmiş ve karşılaşmadan Veliköyspor tek gollü üstünlükle galip ayrılmıştı.
 
''GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''
Ligin ilk haftalarına kötü başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanan Ulaş Belediyespor 14 puanla dokuzuncu sırada bulunuyor. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Ulaş Belediyespor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Kendi evlerinde oynadıkları karşılaşmalardan istedikleri skorlar ile ayrılmayı başaramadıklarını dile getiren Sarı, Ulaş Belediyespor karşında elde edecekleri galibiyet ile moral bulmak istediklerini belirtti. Ahmet Sarı sözlerine şöyle devam etti: ''. Ulaş Belediyespor karşılaşması çok zor geçecek. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp, son haftalar öncesi rahat konumda olmak istiyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok'' dedi.
 
15.00’DE BAŞLAYACAK
Ulaş Belediyespor ile Veliköyspor arasında yarın saat 15.00’de Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise büyük çekişmeye sahne olacak.
 
3 KARŞILAŞMA VAR
Ligde Ulaş Belediyespor ile Veliköyspor karşılaşması dışında üç karşılaşma daha var. Hafta ikinci sırada giren Velimeşe Belediyespor deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorlu Sanayispor’a konuk olacak. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Ligde üst sıraları hedefleyen Muratlı Belediyespor ile Şarköyspor ligin on altıncı hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligin ikinci devresinde müthiş bir çıkış yakalayan Çorluspor ise lider Çorlu Gençlerbirliğispor’u mağlup ederek büyük bir sükse yapan Marmaracıkspor’a konuk olacak.Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 
PUAN DURUMU
1- Çorlu Gençlerbirliğispor 33
2- Velimeşe Belediyespor 28
3- Muratlı Belediyespor 24
4- Şarköyspor 23
5- Veliköyspor 21
6- Marmaracıkspor 18
7- Çorluspor 15
8- Çorlu Sanayispor 14
9- Ulaş Belediyespor 14
10- Sitespor 14

0282 726 91 91
0282 747 65 10