Zorlu karşılaşmadan galip çıkmadı 0-0

Bölgesel Amatör Lig 23.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor deplasmanda Babaeskispor’a konuk oldu. Müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada her iki takımın da geliştirdiği atakla

1.04.2013 20:48:00 0
Zorlu karşılaşmadan galip çıkmadı 0-0

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor Kırklareli deplasmanından bir puan ile döndü.

 

BABAESKİ’DE OYNANDI

Babaeski 100.Yıl Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Aziz Mahmut Gölebatmaz yönetirken, yardımcılıklarını ise Ali Uğurtan Demirtaş ile Murat Ertaş yaptı. Karşılaşmaya Çerkezköyspor baskılı başladı. Güneşli bir havada oynanan karşılaşmanın ilk bölümlerinden gol sesi çıkmadı. Çerkezköyspor maçın ilk bölümlerinde kontra ataklarla sonuca gitmeye çalışsa da başarılı olamadı. Baskılı bir oyun sergileyen Babaeskispor ise istediği pozisyonları bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
 

PUANINI 24 YAPTI

İlk devresi 0-0’lık eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip Babaeskispor atak bir futbol ortaya koydu. Orta alanda baskı yapan Çerkezköyspor ise gelişen Babaeskispor ataklarında savunmada hata yapmadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Bu bir puan ile Çerkezköyspor puanını 24 yaparken, ikinci devre yenilgi yüzü görmeyen Babaeskispor ise bir puanla 32 puana yükseldi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10