Cem Evi üyeleri kahvaltıda buluştu

Cem Vakfı Üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Yeni Yönetim Kurulu Üyelerinin tanışıp kaynaklanmasını sağlamak amacıyla tertip edilmiş kahvaltıya birçok Cem evi üyesi iştirak etti. Evlerden getirilen birbi

Kapaklı 1.04.2013 20:58:00 0
Cem Evi üyeleri kahvaltıda buluştu

 Çerkezköy Haber - Kapaklı Erenler Cem Evi,  yeni belirlenen yönetim kurulu üyelerinin tanışıp kaynaşması amacıyla üyelere yönelik bir kahvaltı programı gerçekleştirdi.  Kapaklı’da bulunan Erenler Cem Evi’nde verildi. Pazar günü saat 08.30’da başlayan kahvaltıya birçok vakıf üyesi katıldı. Cem Vakfı Üyelerinin evlerinden getirmiş olduğu birbirinden lezzetli kahvaltılık çeşitlerinin eşliğinde gerçekleştirilen sohbetle üyeler birbirlerini daha iyi tanıma imkânı buldu.  Birlik ve beraberliği tesis etmek ve tanışıp kaynaşmayı amaçlayan kahvaltı programlarının zaman zaman yine düzenleneceğine dikkat çeken Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı Hüseyin Taş  “İnsanımızın bu tür faaliyetlerle bir araya gelmesi,  vakfımızın yapacağı hizmetleri daha kaliteli hale getirecektir. Daha güzel hizmet verebilmek için öncelikle üyelerimizin birbirlerini tanımalarını istedik” dedi.

 

HERKES DAVETLİMİZDİR

Anneler günü münasebeti ile de bir etkinlik düzenleyeceklerini ifade eden Hüseyin Taş  “Anneler günü münasebeti ile 12 Mayıs’ta yine bir etkinlik düzenlemeyi planladık.  Kahvaltı şeklinde gerçekleştireceğimiz etkinliğimizin kapsamlı olmasını planlıyoruz.  Bunu basın yoluyla yaklaşan günlerde halkımıza duyuracağız. Yinede ben bir kez daha bu etkinliğe bütün halkımızı davet ediyorum” dedi.
 

Haber Merkezi

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10