NKÜ’de opera konseri

Namık Kemal Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından, 25 Mart tarihinde başlayan 49. Kütüphane Haftası Etkinlikleri, İstanbul Devlet Opera ve Bale Sanatçıları’nın 1 Ni

Tekirdağ 2.04.2013 19:46:00 0
NKÜ’de opera konseri

 KÜTÜPHANE HAYATTIR

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut,  İl Kültür Turizm İl Müdürü Mehmet Altaş, sanatseverler ve öğrenciler katıldı. Konserin açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, “Kütüphane ‘hayat’ demek, yaşam demek. Kütüphaneler, tecrübeleri bir arada bulabileceğimiz, istifade edeceğimiz aynı zamanda da aktarabileceğimiz yerlerdir. Ruh dinginlimiz için kitaplar, vazgeçemeyeceğimiz alışkanlıklar arasında bulunmalıdır” dedi.
İstanbul Devlet Opera Sanatçıları Betül Görgülü, Sercan Gazeroğlu, Şebnem Zarandi, Eda Erdaş, Yoel Keşap, Cengiz Arslan, Ali Haydar Taş ile Besnik Ademoğlu, Piyano Simtem Şenpolat ve Viyola Burak Kayan eşliğinde seçkin eserleri izleyiciler ile buluşturdu. Konserin ardından günün anısına İstanbul Devlet Opera ve Bale Sanatçılarına teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10