Kukla gösterisi kahkahaya boğdu

Serkan Müjgan Karagöz İlköğretim İş Okulu’nda kukla gösterisi yapıldı. İzmir Tarla Faresi ekibi tarafından sergilenen kukla gösterisi engelli vatandaşlar ve aileleri tarafından zevkle izlendi.

Çerkezköy 2.04.2013 19:49:00 0
Kukla gösterisi kahkahaya boğdu

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi tarafında Tekirdağ 5. Uluslar Arası Trakya Kukla festivali  gösterileri kapsamında  Serkan Müjgan Karagöz İlköğretim İş Okulunda seyirciyle buluşan Tarla Faresi adlı kukla oyunu  beğeni ile izlendi.  

GÖSTERİ SALONU DOLDU
Kukla oyununu Çerkezköy kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ,  Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü  A.Hamdi Zenginal, Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Erdoğan, Hüseyin Yaşar, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, engelliler ve aileleri izledi. 

ERTEM’E PLAKET SUNDU
Kukla oyunu öncesinde okula katkılarından dolayı Serkan Karagöz tarafından Ali Ertem’e plaket takdim edildi. Kukla gösterilerinin okullarında gösterimine katkı sağladığı için Belediye Başkan Yardımcısı Dr Gökhan İnce’ye de Okul aile birliği başkanı Müjgan Karagöz tarafından çiçek sunuldu. Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz,  plaket sunma töreni öncesinde yaptığı konuşmada Ali Ertem’e katkılarından dolayı teşekkür ederek “Okulumuz yapıldıktan sonra  içinde bulunduğumuz salonun tavan ve sahnesi Başkan Ali Ertem tarafından yaptırıldı. Her eğitim kurumuna olduğu gibi bizim okulumuza da ihtiyaçlarını gidermede gösterdiği duyarlılık bizleri memnun etti” dedi. Karagöz “Okulumuzda  öğrenci ve velilerine  kukla gösterilerinin  sunulmasına yönelik  gösterdiğiniz nezaket nedeniyle Gökhan İnce’ye de teşekkür ediyorum. Belediyenin imkanları nispetinde yanımızda olduğunu görmek bizleri memnun kılmıştır” ifadesini kullandı.

SİZE HİZMET GÖREVİMİZ
Kendisine  plaket sunan Serkan Karagöz’e teşekkür eden  Ertem, engelli  okulu öğrencilerine seslenerek,  “Yapılması gereken yardımın  öncelikle siz kardeşlerime yapmayı uygun görüyorum.  Sizlerle birlikte olmak çok anlamlı bir durum. Bu güne kadar bize çok plaket verildi.  Bu güne kadar aldığım en anlamlı plaketin sizlere hizmet sunmam nedeniyle bana verilmiş olması bu plakete farklı bir anlam yüklemiştir. Birkaç yıl evvel  Çerkezköy’de böyle bir okul yoktu. Karagöz çiftinin üstün gayretleri ile böyle bir okula sahip olduk.  Bu güzel esere bizim de katkımızın olmasını istedik. Katkılarımız nedeniyle sizleri memnun edebildiysek ne mutlu bize” dedi.

YANINIZDA  OLMAKTAN  MUTLUYUZ
Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce de  engelli  öğrencilerin her zaman yanlarında olmayı kendilerine ilke kabul ettiklerini ifade ederek “Sizlerle bir arada bulunmak bizlere mutluluk vermektedir. Sizlerin ihtiyaçlarını karşılamak, hayatınızı kolaylaştırmak adına bir şeyler yapabildiysek  kendimizi mutlu addederiz.” dedi. Belediye Başkanı Ertem ve başkan yardımcısı İnce’ye plaket ve çicek sunumunun akabinde kukla  gösterisi başladı. İzleyenleri kahkahaya boğan gösteriler  protokol tarafından da  izlendi.

Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10