Çerkezköy’e veda ediyor

Yaklaşık üç yıldır Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde komiserlik görevinde bulunan Halis Sarıyıldız, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı. Bugün Çerkezköy

Çerkezköy 2.04.2013 19:49:00 0
Çerkezköy’e veda ediyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Gazi Polis Merkezi Amiri Komiser Halis Sarıyıldız’ın Saray ilçesine tayini çıktı.


ÜÇ YIL GÖREV YAPTIM
2010 yılında Mardin’de şark görevini tamamladıktan sonra Çerkezköy’e gelen Komiser Halis Sarıyıldız Saray İlçe Emniyet Müdürlüğüne tayini çıkması dolayısıyla bugün Çerkezköy’den ayrılacak. Çerkezköy’den ayrılacağı için üzgün olduğunu belirten Sarıyıldız “Saray ilçemizde orta kademe amir ihtiyacından dolayı en yakın ilçe olarak beni uygun görmüşler. 3 Nisan tarihi itibariyle ilişkimi kesip, 18 Nisan’da yeni görevime başlayacağım. Çerkezköy’e ve insanlarına alışmıştım. Ancak memuriyet hayatımızda böyle tayinler oluyor” dedi. 

“ÇERKEZKÖY’DE GÖREV YAPTIĞIM İÇİN MUTLUYUM”
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünün çeşitli kademelerinde görev aldığını ifade eden Sarıyıldız “Çerkezköy’e ilk geldiğimde ekipler amirliğine baktım. Daha sonra sırasıyla Kapaklı Polis Merkezi Amirliği, Pasaport Büro Amirliği, Bilgi İşlem Büro Amirliği, Koruma Büro Amirliği, Emniyet Komuta Kontrol Büro Amirliği, Evrak Arşiv Büro Amirliği, Mobese Büro Amirliği görevlerinde bulundum. Son olarak ise Gazi Polis Merkezi Amirliği görevini yürütüyordum. Çerkezköy’de görev yaptığım için çok mutluyum. Bu görevimi de Tekirdağ’ın güzel ilçeleri arasında yer alan Saray’da sürdüreceğim” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10